Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Újabb szünetmentesek akciósan

Újabb szünetmentesek akciósan

2018. szeptember 25.  20:24
|

Június végén, a megszaporodott villámkárok kapcsán megjelent hírünkben mutattuk be, milyen fontos, és hogyan valósítható meg NAS-unk és egyéb értékes és értékes adatokat tároló eszközünk védelme. Ehhez új termékeket vettünk fel a kínálatunkba, és minden idők legjobb szünetmentes ajánlatát hoztuk össze a Lejátszó.hu-n az amerikai Tripp-Lite legkisebb UPS-ével. Most tovább lépünk – már ami az akciós választékot illeti.

Nagy örömmel láttuk a júniusban bemutatott Tripp-Lite AVRX550U szünetmentes tápegységének és az APC túlfeszültségvédős konnektorának, elosztójánakethernetvédőjének fogyása alapján, hogy a Lejásztó.hu követői komolyan vették a villámcsapásokról, áramingadozásokról írt cikkünkben olvasható intelmeinket, és valóban foglalkoznak berendezéseik védelmével. Hiszen hiába van lakásbiztosításunk, amely mondjuk kifizeti a tönkrement NAS-t, számítógépet, modemet, bizonyosan nem fog kárpótolni minket semmilyen módon az esetleges adatvesztésért. Kaphatunk hetekkel, hónapokkal később kártérítést a tönkrement eszközökért, de nekünk kell újakat szerezni, szakvéleményt kérni a kárról és átvészelni valahogy azt az időszakot, amíg ezen eszközök hiányában nem tudunk bizonyos tevékenységeket elvégezni (pl. dolgozni, pénzt keresni), vagy fontos adatainkhoz hozzáférni.

Ráadásul nem is kell feltétlenül villámcsapás ahhoz, hogy tönkremenjen egy-egy berendezés, vagy megsérüljön a háttértárakon a fájlrendszer. A feszültség ingadozása, a hálózati áram gyors megszűnése és visszakapcsolása igen könnyen tönkreteheti legalább a tápegységeket. Azt hiszem, talán már mindenki tapasztalt olyat, hogy vihar nélkül, de viharos erejű szélfújás esetén is hosszú percekig bizonytalanná válik a lakás áramellátása, ki- és bekapcsolni láthatjuk elektromos berendezéseinket. És az még a jobbik eset, ha láthatjuk őket bekapcsolni is, minden kikapcsolás után...

Ezen hírünk apropója, hogy két újabb Tripp-Lite szünetmentes tápegységből vásároltunk be egy-egy akciós készletet, felkészülve arra, hogy a 15 900 Ft-os legkisebb modell napokon belül el fog fogyni, illetve tudva azt, hogy sokak számára nem elegendő egy 300 W-os szünetmentes, hiszen mondjuk nem csak a NAS-t és a routert, hanem asztali számítógépet, monitort, drága papírral és festékkel gyakran használt nyomtatót (esetleg egy 3D-s printert), hosszú számítási folyamatot végző gépet (videóvágás, renderelés) is szeretnének megállás nélkül használni áramszünet esetén.

Az AVRX750UD már 450 Watt összfogyasztású berendezéseket is ellát megfelelő árammal (450 Watt max. terhelés mellett 2,6 percig), miközben ethernet-hálózatunkat is megóvja a káros túlfeszültségtől. Ráadásul normál konnektorok találhatóak rajta, nem pedig számítógépes tápcsatlakozók, mint kisebb és olcsóbb testvérén. Kétlemezes NAS-t, routert, modemet, esetleg switch-et (kb. 40 Wattos fogyasztással számolva) nagyjából fél óráig képes működtetni zavartalanul, de a Synology NAS-okat USB-n keresztül „ráveszi” az időben történő szabályos kikapcsolásra is, ha kimerülése előtt sem tér vissza a hálózati áram.

Ha még a 450 Watt sem elég, mert ennél is komolyabb fogyasztást produkálnak azon eszközeink, amelyeket védeni szeretnénk, A Tripp-Lite SMX1500LCDT 900 W-ig használható, és 64 780 Ft-os akciós árát a 865 Wattos APC BR1500GI-hez hasonlítva azt láthatjuk, hogy akciónk keretében kevesebb mint fél áron egy kicsivel több teljesítményt is kapunk! LCD-kijelzője nagyon sok hasznos, valós idejű információt képes megjeleníteni, céges környezetbe is kifejezetten ajánljuk.

FIGYELEM! Tripp-Lite akcióink az aktuális készlet erejéig érvényesek! Ha egy-egy modellből elfogy az akciós készlet, az lekerül a kínálatunkból, mivel nem tudjuk, hogy legközelebb mikor és mennyiért lehetne ismét kapni. Ha tehát valamelyik modellt, amit ebben a hírben említettünk, már nem találod meg webshopunkban (illetve éppen a nem forgalmazottak között van), akkor abból már biztosan nem lesz akciós, és jelenleg nem érdemes megkérdezned, hogy mikor és mennyiért lesz megint.


Címkék:   Tripp-Lite   UPS   szünetmentes tápegység   villámcsapás   akció   AVRX750UD   SMX1500LCDT  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu