Főoldal » Feliratkozás a hírlevélre

Feliratkozás a hírlevélre

Ha már regisztrált tag vagy, csak jelentkezz be, és az adatlapodon kapcsold be a hírlevél fogadását!
Ha még nem regisztráltál, akkor az alábbi mezők kitöltésével feliratkozhatsz rá, gyere és legyél tájékozottabb az újdonságokról!
Tekintsd meg legutóbbi hírlevelünket!, és látni fogod, milyen híreket olvashatsz majd.

A hírlevél általában havonta egyszer jelenik meg, és az alábbi témákban tartalmaz érdekes híreket, cikkeket:

  • Médialejátszók, hálózatos médialejátszás
  • NAS, külső merevlemezházak
  • Házimozi megjelenítők, erősítők, kiegészítők
  • Apple termékek és kiegészítők (számítógép és mobil eszközök is mint pl. iPhone, iPad)
  • Hálózati zenehallgatás, internetrádiózás asztali készülékekkel (nem számítógéppel!)

Válassz login nevet és add meg az érvényes e-mail címed, írd be az ellenőrző kódot, majd küldd el a regisztrációt. Ekkor kapsz egy e-mailt a postafiókodra, kövesd az abban írtakat. Ha 2–3 percen belül nem érkezik meg az ellenőrző e-mail, ellenőrizd a SPAM mappád ill. szűrésed (szemétlevél mappád), ill. lejjebb kérheted az ellenőrző e-mail újraküldését is.
A hírlevél fogadása bármikor ki- és bekapcsolható az adatlapodon majd, de hasznos információkat tartalmaznak a hírleveleink, érdemes elolvasni őket. E-mail címedet természetesen biztonságosan tároljuk, másnak el- vagy át nem adjuk.

 

login név: e-mail:
» login név ellenőrzése

Ellenőrző kód (írd be az alábbi cellába ezt a kódot):
  
A login név 3–16 karakter, a jelszó 3–50 karakter hosszú lehet, kis- és nagy betűk, számok, szóköz és aláhúzás jel használható. E-mail cím NEM lehet login név!

Kattints a legutóbbi hírlevelünk megtekintéséhez!

Aktiváló e-mail újraküldése

Ha már regisztráltál, de nem érkezett meg az aktiváló e-mail, akkor itt kérheted annak újraküldését. Előtte ellenőrizd a postafiókod SPAM szűrőjét ill. mappáját is, hátha oda került a levél.

Ha tényleg nem kaptad meg, akkor írd be a regisztrációkor megadott e-mail címed, és amennyiben talál a rendszer rögzített adatot (tényleg regisztráltál), akkor ismét elküldésre kerül az aktiváló levél.


e-mail cím:

Ha a regisztráció óta több mint 7 nap telt el, a regisztráció törlésre került. Ilyenkor újra kell regisztrálni, azaz login nevet választani és az e-mail címet megadni itt.

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu