Kosár: még üres a kosarad

Skydigital SKY-391D (piros)

MFi-minősített Lightning-kábel

4890 Ft Skydigital
Garancia: 1 év
Elérhető: raktárról
» Budapest: raktáron
» Szeged: raktáron

Ezt is nézd meg: Skydigital 2XQC (fehér) USB-s gyorstöltő adapter

Csúcsminőségű USB kábel bármely Lightning™ csatlakozós mobilhoz. Rendelkezik az Apple Made For iPad/iPod/iPhone minősítésével, így garantáltan jól fog működni a jövőbeli iOS frissítések után is. Erőssége az erősségében rejlik, azaz a strapabíróság volt az egy fő szempont a fejlesztés során. Speciális törésgátlós dugók a kábel végéin, műanyag külső fonatvégig a vezeték körül. Ideális választás gyermek felhasználók számára vagy azoknak, akik gyakran kapkodva, nem kellő figyelemmel szokták kihúzni az USB-kábelt mobiljukból.

Ellentétben egy átlagos, olcsó USB-kábellel, a Skydigital vezetéke a legmodernebb technológiát használja. Valamennyi belső szál vörösrézzel bevont – hogy minél kisebb ellenállású legyen –, így minimálisan csökken csak a feszültség, míg az áram áthalad rajta. Az adatot továbbító érpár össze van tekerve, amely lehetővé teszi, hogy az adatsebesség maximális maradhasson. Mindkét ér 8 darab, 0,12 mm-es vezetékből van sodorva. A töltéskor szükséges tápfeszültséget szállító vezetékek szintén 8–8 darab, 0,16 mm-es drótból sodortak. A négy belső, műanyag szigetelésű vezetéket alufóliával tekerték körbe az USB-kábel teljes hosszán, ami garantálja, hogy elektromos zaj ne kerüljön a környezetbe.

A Lightning™ dugó feje könnyen és stabilan fogható, kialakítása olyan, hogy a lehető legnehezebben törhessen meg a kábel ott, ahol a csatlakozóból kilép. A kábel külső műanyag fonata lehetővé teszi, hogy akár a kábelnél fogva is kihúzhassuk a csatlakozódugót, ezzel sem tudunk ártani a vezetéknek. A kábel teljes hossza 100 cm.

Termék gyártói odala: link...

Kapcsolódó/ajánlott termékek a webshopban:

» Skydigital 2XQC (fehér) – USB-s gyorstöltő adapter

Az alábbi tesztek, hírek ill. tudástár cikkek jelentek meg ezzel a készülékkel vagy márkával kapcsolatban:

Hírek:
» Új mobilkiegészítők Koreából [2015-07-21]

Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu