Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Frissül a Denon HEOS család

Frissül a Denon HEOS család

2016. május 11.  14:43
|

Frissül a DENON HEOS család legtöbb tagja, HEOS Series 2 lesz az új sorozat elnevezése. Széria lesz minden lejátszóban a beépített Bluetooth, így közvetlenül is lehet rájuk zenét streamelni mobilunkról, számítógépünkről – ezt eddig csak a HEOS 1-nél lehetett megvalósítani az opcionális GoPack kiegészítővel. Másik – jóval komolyabb és hasznosabb – újdonság a 24-bites hangformátumok megszólaltatása.

Mostantól folyamatosan érkeznek a frissített verziók a HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5, HEOS 7, HEOS Amp és HEOS Link lejátszók helyére (az 5-ös és a 7-es modellnél már meg is történt a váltás, örvendetes módon ez az árban nem mutatkozik meg).

 

 

Az újdonságok tehát:

  • Ezentúl iOS, Android, Windows Phone mobilokról és Windows vagy Mac OS X rendszer alatt futó számítógépeinkről is streamelhetünk zenét a HS2 lejátszókra, azokra is, amelyek nincsenek a közelünkben, ha egyébként a belső hálózaton elérhetőek. A Bluetooth adapter beépítve megtalálhat óaz új modellekben, nincs szükség USB-s adapterre, mint korábban.
  • A korábbi 16-bites hangfájlokon túl már nagy felbontású (max. 24-bit/192 kHz) zenéket is fogadnak a HEOS-ok, ha WAV, ALAC (Apple Lossless) vagy FLAC formátumról van szó. A fájlok USB-n vagy hálózaton keresztül érkezhetnek valamelyik lejátszóba, utána természetesen bármelyik másikon is megszólaltathatóak. A formátumok kínálata hamarosan tovább bővül egy firmware-frissítés után, így majd DSD és AIFF fájlokat is élvezhetünk HEOS Series 2-es lejátszóinkon.

Webshopunkban már az SH2-es HEOS 5 és HEOS 7 kapható, amint megérkeznek az országba a további modellek megújult változatai, mi is frissítjük a kínálatot.

Szintén a HEOS-családdal kapcsolatos hírünk, hogy végre felkerült a kínálatunkba a HEOS Drive is, amely mondjuk egy kamrában, pincében elhelyezve akár az egész ház zeneszolgáltatását képes biztosítani 4 zónájának, 8 végfokának segítségével.

 

Aktuális Denon HEOS kínálatunk: link...
Valamennyi Denon-termékünk: link...


Címkék:   Denon   HEOS   HS2   24-bit   Bluetooth   DSD  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu