Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Új akciók, új erősítők a Denontól

Új akciók, új erősítők a Denontól

2016. november 19.  0:06
|

A Denon amúgy is sokszor indít akciókat – főleg karácsony előtt –, de a mostaniak különösen érdekesek, hiszen új erősítők is szerepelnek benne, illetve zenelejátszó-családjuk, a HEOS. Nézd meg a legfrissebb ajánlatokat, ha nem veszed félvállról az otthoni zenelejátszást!

Felkerült kínálatunkba a legújabb Denon erősítő, az AVR-X4300H, és rögtön akciós csomagban is kapható a HEOS 1 lejátszókkal: ITT és ITT találod a kedvezményes kombókat! Az igazán érdekes dolog ebben az új modellben az, hogy mostantól a Denon erősítők is látszódnak a hálózaton mint HEOS zenelejátszók. Eddig is elérhetőek voltak mint DLNA és AirPlay lejátszók, de most már a Denon saját multiroom lejátszóival együtt is kezelhetőek a HEOS távvezérlő app segítségével.

Ha már újdonság, elérhető webshopunkban a szintén HEOS-kompatibilis, vadonatúj 11.2 csatornás AVR-X6300H is:

 És ha már akció, akkor felhívjuk még a figyelmed az AVR-X520BT és AVR-X1300W erősítőkre (10-10 ezer Ft kedvezmény!), illetve a november 31-ig csökkentet árú Denon HEOS 7 HS2 zenelejátszó fekete és fehér verziójára (több, mint 38 ezer Ft kedvezmény!), továbbá a HEOS 1 SET zenelejátszó fekete és fehér változatára is (15 ezer Ft kedvezmény!). A HEOS 1 SET kipróbálható budapesti bemutatótermünkben!A végére pedig még egy akciós zenelejátszó csomagot is tudunk ajánlani, ebben a csomagban két Denon HEOS 1 zenelejátszó mellé nem csak hogy ajándékba kapunk egy HEOS Extend-et, de további 9990 Ft-ot is megtakarítunk!


Címkék:   Denon   HEOS   erősítő   zenelejátszó   AVR-X4300H   AVR-X6300H  

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu