Főoldal » Hírek » Ugorj fejest a multiroom zenelejátszásba!

Ugorj fejest a multiroom zenelejátszásba!

2023. július 7.  13:35
|

KÜLÖNLEGES AKCIÓ! 2 lejátszó közel 1 áráért! 2 szoba hangosítására alkalmas multiroom zenelejátszók egy kedvezményes csomagban. 2 különböző lejátszó 2 gyártótól, de nagyon hasonló, minőségi hangzás az ESS Sabre DAC-nak köszönhetően!

Most a mindent (is :) tudó Arylic M50 erősítővel egybeépített hálózati zenelejátszónk és internetrádiónk mellé mindössze 2222 Ft-ért adunk egy WiiM Mini-t! Előbbihez csak egy pár hangfal (esetleg még egy mélynyomó), utóbbihoz egy pár aktív hangfal vagy egy erősítő plusz egy pár hangfal szükséges, hogy két helyiségben is élvezhesd a Hi-Fi hangzást. A lejátszók multiroom rendszerbe is összekapcsolhatók, hogy tökéletes szinkronban zenélhessenek, de akár a TV-hangját is élvezheted kihangosítva egyszerre két szobában, mivel az Arylic M50 analóg és digitális hangbemenettel is rendelkezik, és az ide érkező jelet a hálózat többi Linkplay platformot használó lejátszójára is képes továbbítani – így a WiiM Mini-re is. 

Itt a lehetőség, hogy két különlegesen jó hangú zenelejátszóval belevágj a hálózati (multiroom) zenelejátszásba, online rádiók, stream-szolgáltatások (Spotify Premium, Tidal, Deezer, stb.) minőségi lejátszásába! Ha pedig a maximális kényelemre vágysz, és még nincs médiaszervered, válassz egy Synology NAS-t is, amely tökéletesen kiszolgálja ezen akciós csomag lejátszóit is!

Arylic M50 + Linkplay WiiM Mini akcós csomagunkért kattints ide!

A WiiM Mini részletes termékleírása itt!

Az Arylic M50 leírásáért ide kattints!

Hálózati zenelejátszásról (is) szóló cikkünket itt olvashatod


Címkék:   Arylic   Linkplay   WiiM Mini   zenelejátszó   akció   médiaszerver   Synology  

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu