Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Synology NAS-komfort akció - meghosszabbítva!

Synology NAS-komfort akció - meghosszabbítva!

2016. február 23.  21:37
|

Március 10-ig két legnépszerűbb, kétlemezes Synology NAS-unkhoz most akciósan juthatsz hozzá, ha 2TB-os WD RED merevlemezzel, Dune HD Connect WiFi lejátszóval vagy Hikvision wifis IP-kamerával vásárolod meg. Ezek a kombók a rengeteg NAS-funkció közül három nagyon fontosat emelnek ki, amikkel komfortosabbá válhatnak mindennapjaid: adattárolás/biztonsági mentés, hálózati médialejátszás, illetve értékeid megfigyelése. Akár tízezreket is megtakaríthatsz most!

Két népszerű, kétlemezes NAS-unkat, a DS215j-t és DS216se-t most kedvezményesen vásárolhatod

I. 2 TB-os WD RED merevlemezzel, hiszen tárhelyként, biztonsági mentésként az egyik legideálisabb megoldás a Synology NAS:
DS215j + 2 TB-os WD Red HDD – megtakarítás: 12 000 Ft, kedvezményes ár: 74 390 Ft
DS216se + 2 TB-os WD Red HDD – megtakarítás: 5100 Ft, kedvezményes ár: 70 390 Ft

Legyen szó akár Windows, akár Mac OS X vagy épp Linux operációs rendszerekről, egy Synology NAS mindegyikhez ideális fájlszerver. Még a kisebb modellek is szinte teljesen ki tudják használni a gigabites ethernet-hálózat maximális átviteli sebességet, a nagyobb modelleken meg már akár 4 darab ethernet-port is található, de 10 és 2×10 gbites hálózati kártya is kapható bizonyos típusokhoz. Mac OS X-et futtató gépek mellett a NAS a Time Machine mentés célhelye is lehet, ráadásul – szemben az Apple Time Capsule megoldásával – a backup is RAID-es biztonságban tárolható.

 

II. Dune HD Connect WiFi médialejátszóval, hiszen filmjeidet, sorozataidat Synology NAS-ról a legpraktikusabb lejátszanod:
– DS215j + Dune HD Connect WiFi – megtakarítás: 16 300 Ft, kedvezményes ár: 77 000 Ft
– DS216se + Dune HD Connect WiFi – megtakarítás: 9400 Ft, kedvezményes ár: 73 000 Ft

A kínálatunkban található valamennyi média- és zenelejátszónk hálózati eszköz, így egy Synology NAS-ról pontosan ugyan úgy képesek lejátszani, mint merevlemezről vagy USB-s tárhelyről. Még a legkisebb DiskStation, a DS216se is elég erős ahhoz, hogy egyidőben akár 3–4 szobában is Blu-ray filmeket játszunk le róla egy médialejátszóval, pl. NFS portokollon keresztül. Ráadásul akár lejátszás közben is képes letölteni a NAS, készülve a következő mozizáshoz. A Dune HD Connect WiFi a legjobb árú Sigma Designs processzorral készült (tehát kimagasló képminőséget nyújtó) 2D-s médialejátszónk, akár Blu-ray ISO fájlok lejátszásához is.

 

III. Hikvision DS-2CD2432F-IW-28 wifis IP-kamerával, hogy értékeid biztonságban tudhasd egy Synology NAS segítségével:

– DS215j + Hikvision DS-2CD2432F-IW-28 – megtakarítás: 29 000 Ft, kedvezményes ár: 83 510 Ft
– DS216se + Hikvision DS-2CD2432F-IW-28 – megtakarítás: 22
100 Ft, kedvezményes ár: 79 510 Ft

A Synology DSM rendszer alá egy kattintással telepíthető gyári programcsomag, a Surveillance Station egy professzionális hálózati videórögzítő. Még a legkisebb modell a DS216se is képes akár 5 kameráról rögzíteni, a felvételeket elemezni, és szükség szerint riaszthat is minket, akár SMS-ben, akár e-mailben, akár a mobiltelefonos DS cam app push üzenetén keresztül. Több ezer IP-kamerával kompatibilis, de már ajtónyitás-érzékelőt is kezel, és riasztóberendezésekhez is csatlakoztatható kimenetet vezérelhet.

 


Címkék:   Synology   Dune HD   Connect WiFi   Hikvision   WD   akció  

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu