Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » REVO lejátszó lightning csatlakozóval

REVO lejátszó lightning csatlakozóval

2013. október 28.  12:00
|

Október 16-án írtunk a hamarosan érkező REVO SuperConnect lejátszóról, amely a Heritage G2 módosított változata, de Apple dokkcsatlakozót már nem tartalmaz. Most a másik népszerű modell, az AXiS XS testvéréről tudunk beszámolni, ahol megmaradt azonban az Apple mobil eszközeinek dokkolási lehetősége, viszont már a legújabb csatlakozóval, az úgynevezett Lightning aljzattal rendelkező iPhone és iPod felhasználókat célozza meg az AXiS X3. Továbbá itt is megjelent a Bluetooth aptX®...

Bár a REVO AXiS XS mindmáig „naprakész” technológiákkal van teletömve – FM/DAB/DAB+ rádió, DLNA és Bluetooth streaming, internetrádió, színes érintőképernyő stb.), a skót gyártó mégis kénytelen volt módosítani rajta, hiszen az iPhone 4S után megjelent Apple mobilok – mint pl. a mától Magyarországon is kapható iPhone 5C és 5S – már újfajta csatlakozót kaptak, így azokat már nem lehet a lejátszó tetején található dokkba illeszteni, hogy ott töltsük és zenét játsszon le róla az AXiS XS. Így az AXiS X3 külsőre nem is különbözik az XS-től – leszámítva a legutóbbi REVO-s hírünkben bejelentett logóváltozást:

 

 

Ha már egy új lejátszóra volt szükség az Apple mobiljai miatt, a gyártó megragadta az alkalmat, hogy legújabb fejlesztését most is bevesse. A SuperConnect-nél már megismert aptX®-kompatibilitással gazdagodott az AXiS. Ennek segítségével nagy felbontású, nagy bitsebességű zenei formátumok is átküldhetők Bluetooth-on keresztül.

A továbbra is a készülék tetején, egy kivehető fedlap alatt elrejtett „bölcső” közepén már az Apple lightning csatlakozóba illeszkedő dugó áll ki, pl. az alábbi képen látható iPhone 5 számára:

 

 

Az AXiS X3 várhatóan még novemberben felkerül kínálatunkba, az AXiS XS-t pedig továbbra is raktárról kínáljuk azoknak, akik iPhone-ja, iPod-ja még a korábbi 30-tűs csatlakozóval rendelkezik, vagy akik elsősorban Bluetooth-on keresztül csatlakoztatnák Android, iOS vagy egyéb operációs rendszert használó mobiljukat, illetve DLNA-n keresztül streamelnének zenét, és/vagy univerzális rádióra van szükségük.

Aktuális REVO-kínálatunk a webshopban: link...
Az AXiS X3 gyártói oldala: link...
Az AXiS XS webshopunkban: link...
AXiS XS magyar nyelvű használati útmutató: link...


Címkék:   REVO   AXiS X3   zenelejátszó   Heritage G2   SuperConnect   AXiS XS   iOS   Android   DLNA   Bluetooth   aptX   iPhone   iPod   Apple   lightning   internetrádió   DAB  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu