Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Most már biztos, október 4-én beszélünk az iPhone-...

Most már biztos, október 4-én beszélünk az iPhone-ról

2011. szeptember 27.  19:31
|

Bár ezt eddig is sejthettük már a híresztelések alapján, de ma végre az Apple is megerősítette a dátumot, illetve azt, hogy bizony a főszereplő az iPhone lesz, no meg az iOS 5. A helyszín is biztos, ami most rendhagyó módon az Apple főhadiszállás, Cupertino-ban.

Eddig az iPhone-al, Mac-el, OS X-el kapcsolatos bejelentésekre az Apple házán kívül, rendszerint San Francisco-ban került sor. Tim Cook, mint az Apple új vezetője ezzel a hagyománnyal szakít, és az egész esemény a cupertino-i Apple Campus-on kerül lebonyolításra.

 

Let's talk iPhone

 

Az, hogy végül mi kerül bemutatásra, iPhone 5, iPhone 4S, vagy mindkettő, ezt még nem tudhatjuk jelenleg annyi tűnik biztosnak, hogy a telefon egy 8 MP-es kamerával fog rendelkezni, és az iOS 5-el kerül már a boltokba.

Jelenleg annyi szivárgott még ki, hogy maga a telefon október 14-től lesz elérhető az Egyesült Államokon kívül az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban és Japánban. Mindezekben az országokban jelenleg az iPhone 4 az Apple Store-ból is megvásárolható, kártya függetlenül. A 4-es megjelenésekor azt függetlenül még csak Franciaországból lehetett Európából beszerezni.


Címkék:   Let's talk iPhone   iPhone 5   iPhone 4s   iPhone event   iPhone bemutató   Cuperino   Tim Cook   Apple  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu