Heatit Z-Push Wall Controller (matt fekete)
 • Heatit Z-Push Wall Controller (matt fekete)
 • Heatit Z-Push Wall Controller (matt fekete)
 • Heatit Z-Push Wall Controller (matt fekete)
 • Heatit Z-Push Wall Controller (matt fekete)
 • Heatit Z-Push Wall Controller (matt fekete)
 • Heatit Z-Push Wall Controller (matt fekete)
 • Heatit Z-Push Wall Controller (matt fekete)

Heatit Z-Push Wall Controller (matt fekete)

fali kapcsoló 2 gombbal (Z-Wave)

20 990 Ft Heatit
Garancia: 1+1 év
Elérhető: raktárról
» Budapest: raktáron
» Szeged: 1-2 nap

 
Ezeket is nézd meg:

A Heatit Z-Push Controller kapcsolócsaládja elérhető 3 színben is, fekete, fehér és matt fehér színben. Az előző távvezérlő generációtól abban tér el, hogy Z-Wave 700-as chippet használ, és a termék tartalmazza a szimpla dupla és tripla nyomólap párokat is, így a felhasználáshoz megfelelő elrendezést választhatjuk. Ez azért is előnyös, mert ha a későbbiekben más feladatra szeretnénk használni, a nyomólapok cseréjével pillanatok alatt az új feladathoz igazítható a távirányítónk.  Az eszköz tápellátása elemmel történik, kábelezést nem igényel, bár felszerelhető egy normál 65 mm-es szerelvénydoboz elé, mint bármely kapcsoló, konnektor, viszont akár ragasztással is rögzíthető bármilyen sík felületen. Mint minden Heatit fali termosztát és kapcsoló, ez is kompatibilis a System 55 szabvánnyal, így pl. Elko RS16, Schneider Exxact, Gira, Jung, stb. fali kapcsolókkal egy keretben is használható, azokhoz harmonikusan illeszkedik megjelenésben. Van egy ilyen kapcsolód, konnektorod a falon? Vegyél hozzá egy 2-es, 3-as vagy akármilyen keretet, és fúrás faragás nélkül feltehetsz egy Z-Push Button-t is a meglévő kapcsolók mellé!

A Heatit Z-Push Controller kapcsolócsaládja elérhető 3 színben is, fekete, fehér és matt fehér színben. Az előző távvezérlő generációtól abban tér el, hogy Z-Wave 700-as chippet használ, és a termék tartalmazza a szimpla dupla és tripla nyomólapokat is, így a felhasználáshoz megfelelő elrendezést választhatjuk. Ez azért is előnyös, mert ha a későbbiekben más feladatra szeretnénk használni, a nyomólapok cseréjével pillanatok alatt az új feladathoz igazítható a távirányítónk.  Az eszköz tápellátása elemmel történik, kábelezést nem igényel, bár felszerelhető egy normál 65 mm-es szerelvénydoboz elé, mint bármely kapcsoló, konnektor, viszont akár ragasztással is rögzíthető bármilyen sík felületen. Mint minden Heatit fali termosztát és kapcsoló, ez is kompatibilis a System 55 szabvánnyal, így pl. Elko RS16, Schneider Exxact, Gira, Jung, stb. fali kapcsolókkal egy keretben is használható, azokhoz harmonikusan illeszkedik megjelenésben. Van egy ilyen kapcsolód, konnektorod a falon? Vegyél hozzá egy 2-es, 3-as vagy akármilyen keretet, és fúrás faragás nélkül feltehetsz egy Z-Push Button-t is a meglévő kapcsolók mellé!

Az eszköz S2-es titkosítással rendelkezik, és támogatja a SmartStart párosítási eljárást. Ez a távirányító első pillantásra egy fali kapcsolónak tűnik. Viszont vezetéket nem kell csatlakoztatnunk hozzá, és az elem lapos kialakításának köszönhetően vékony és diszkrét. Mindegyik gombja rendelkezik egy státusz LED-el amely két féle színben képes megkülönböztetni a jelenlegi állapotot. A gombnyomásokat a Z-Wave vezérlőközpontnak továbbítja, és/vagy közvetlenül a hozzá asszociált eszközökhöz. Három asszociációs csoporttal rendelkezik, és egy csoport max. 5 eszközzel kapcsolható a Z-Push Controllerhez asszociácó útján, illetve jelenet indítási üzemmódban gombpáronként 10 esemény indítható el a Z-Wave vezérlőközponton keresztül (1x,2x,3x,hosszan nyomás elengedés minden gomb esetében). Normál működési állapotban pedig meg lehet különböztetni a gombok rövid lenyomását és nyomva tartását is. Így pl. egy dimmer vagy redőny eszköz a rövid nyomással vezérelhető minimum és maximum értékre, de ezeket nyomva tartva a szabályzás tetszőleges mértékben emelhető és csökkenthető. 

A Heatit Z-Push Controller főbb jellemzői:

 • Működési hőmérséklet: 0–40 ºC
 • Elem: 1×CR2450 gombelem
 • Fizikai méretek (kerettel): 71,2×71,2×13,6 mm
 • IP-védettség: IP 20
 • Online firmware-frissítés (vezérlőközponton keresztül): igen
 • Hatótávolság: akár 40 méter

 

Termék weboldala: link...
Angol nyelvű telepítési segédlet: link...

Kapcsolódó/ajánlott termékek a webshopban:

» Aeotec WallMote Quad – távvezérlő, fali kapcsoló (Z-Wave)
» Aeotec WallMote – távvezérlő, fali kapcsoló (Z-Wave)
» Heatit Z-Push Button 2 (fehér) – fali kapcsoló 2 gombbal (Z-Wave)
» Heatit Z-Push Button 4 (fekete) – fali kapcsoló 4 gombbal (Z-Wave)
» Heatit Z-Push Button 8 (fekete) – fali kapcsoló 8 gombbal (Z-Wave)
» Philio Technology Smart Color Button – távvezérlő, fali kapcsoló (Z-Wave)

Jelmagyarázat:

igen igen
nem nem
talán opcionális/nincs adat
Okosotthon vezérlőközpont kompatibilitás

nem  Samsung SmartThings
igen  ComfortClick
igen  Fibaro
igen  Vera
igen  Zipato


Okosotthon kiegészítő áramforrás

nem  Beépített akkumulátoros
igen  Cserélhető elemes/akkumulátoros
nem  Külső tápellátás
nem  Egyenáramú tápellátás (DC)
nem  220–240 V-os tápellátás (AC)
nem  Power Over Ethernet (PoE 48V)
igen  Passzív alkatrész
Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu