Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Mégis lesz telefon bejelentés a WWDC-n?

Mégis lesz telefon bejelentés a WWDC-n?

2011. május 26.  23:52
|

Hetek, sőt hónapok óta tart a találgatás és az Apple titkolózása a legújabb iPhone generációval kapcsolatosan. Biztosat – az Apple beavatottjain kívül – senki nem tud, de többségben vannak azok a vélemények, mely szerint a nyáron nem történik meg a bejelentés.

Ugyanakkor mégis van egy pár elemző, újságíró és blogger, aki úgy gondolja, hogy a WWDC-n be fogja jelenteni új telefonját az Apple.

A kisebbség elvárása szerint ez egy átmeneti telefon lesz, apróbb módosításokkal. A módosítások közé várhatóan az A5-ös processzor, HSPA+ és a kamerarendszer átalakítása fog beleférni. Ezt azzal az információval támasztják alá, hogy több, nagyobb kiadónál dolgozó szakújságíró figyelmét felhívták rá, hogy a júniusi rendezvényen mindenképp vegyenek részt. Az átmeneti készülék neve, a pletykák szerint, iPhone 4s lesz.

 

iPhone 4s

 

Ennek ellentmond viszont az Apple elmúlt hónapokban tanúsított viselkedése, mint például a fehér iPhone 4 megjelenése, illetve, hogy eddig a telefonok érkezése előtt hónapokkal bemutatták az új iPhone / iOS operációs rendszert. Ez idén ugyancsak kimaradt eddig.

Szerencsére június 6-ig nincs már túl sok hátra, így hamarosan okosabbak leszünk...


Címkék:   iPhone 4   iOS   iOS 5   iPhone 4s   WWDC   HSPA+   Apple A5  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu