Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Ma este WWDC

Ma este WWDC

2011. június 6.  11:35
|

Ma este közép-európai idő szerint 19 órakor Steve Jobs kiáll a közönség elé s bemutatja mi az amiről napokig, hónapokig beszélni fogunk, ismét. Az, hogy mire számíthatunk (iOS 5MAC OS X LioniCloud) az elmúlt hetekben áttekintettük, bár a pletyka gépezet működik, így nézzük, mi az ami esetleg jöhet még:


MacBook Air:

Egyesek szerint várható a MacBook Air család frissítése. Kevésbé tartom valószínűnek, hogy A5-ös processzorral szerelt gépek jönnének ki. Ami viszont várható, az a Thunderbolt csatoló megjelenése, erősebb processzor, szóval a szokásos ráncfelvarrás.

MacBook Air

 

Apple Airport/Time Capsule:

Feltehetőleg frissül az Airport termékcsalád, talán a Time Capsule is. Az eszközök esetében olyan információk láttak napvilágot, főleg a Time Capsule-nél, hogy A5-ös processzorral szerelve, iOS operációs rendszerrel kerülnek bemutatásra. A Time Capsule esetében arra számítanak, hogy az iOS 5-el, illetve Lion-al együttműködve képes lesz alkalmazásaink frissítését előre letölteni, majd azokat iOS és MAC OS X-es eszközeinkre tovább küldeni. Talán Windows-os rendszergazdáknak maga az elgondolás ismerős még a WSUS időszakból.
Másik szerepe az iCloud szolgáltatás felé egy köztes adattároló. Hogy ez pontosan mit takarhat nehéz megmondani, főleg, hogy még az iCloud szolgáltatással sem vagyunk tisztában.

Time Capsule

Tehát aki eddig azt hitte, hogy az idei WWDC nem lesz izgalmas, lehet csalódni fog pozitív értelemben, legalábbis reméljük. Este minden kiderül!


Címkék:   WWDC   Apple   Steve Jobs   Mac OS X Lion   iOS 5   iCloud   Time Capsule   MacBook Air  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu