Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » LEJÁTSZÓ.LIVE: fedezd fel a Synology NAS-t!

LEJÁTSZÓ.LIVE: fedezd fel a Synology NAS-t!

Szeretettel és sok hasznos információval várjuk nyílt napunkra mindazokat, akik eddig csak neten tudakozódtak a NAS-okról, de szeretnének többet megtudni, kipróbálni a készüléket, illetve azokat is, akik már használják, de azért még akadnak homályos részek működését illetően.

Mint arról hírlevelünkben már a múlt héten beszámoltunk, eseményünkön érthetően, kötetlen stílusban világítjuk meg a Synology NAS-ok rengeteg olyan funkcióját, melyek megkönnyítik egy modern otthon vagy iroda életét. Hogyan éri el a nagyi a családi fotókat? Hogyan szüntethető meg a rettegés, hogy elvész az összes zenénk, fényképünk, filmünk? Hogyan oldható meg, hogy a Windows-os kolléga könnyen hozzájuthasson Mac-es munkatársa projektjéhez? Minderről június 2-án, szombaton tartunk könnyed előadást budapesti bemutatótermünkben (Budapest, József Attila u. 102., III/6.) 15 órától, kb. 17 óráig. Pogácsa, üdítő lesz, pénztárca nem szükséges: ez inkább egy jó hangulatú ismerkedés lesz a Synology NAS-okkal, nem rátukmáló délután. Jelentkezni a Lejátszó.hu regisztrált tagjai tudnak profiljukba belépve a honlapunkon, hiszen csak max. 30 vendéget tudunk fogadni. Ha még nem regisztráltál a Lejátszó.hu-n, ITT teheted meg. Az eseményen megjelentek között Synology ajándéktárgycsomagot sorsolunk ki!

Ne habozz jelentkezni, ha érdekel a dolog, hiszen hírleveleseink közül már jónéhányan lecsaptak a lehetőségre! Hogy ne maradj le semmiről, iratkozz fel Te is havi 1–2 alkalommal megjelenő hírlevelünkre a regisztrációt követően, illetve ha már rég regisztráltál, de mégsem jár a hírlevél, akkor ellenőrizd, adatlapodon bekapcsoltad-e ezt a szolgáltatást!

 


Címkék:   Synology   NAS   Lejátszó.hu   LEJÁTSZÓ.LIVE  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu