Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Karácsonyi akciók: NAS-ok, lejátszók, erősítők

Karácsonyi akciók: NAS-ok, lejátszók, erősítők

2012. december 7.  11:04
|

A felhőtlen (illetve saját felhős) kikapcsolódást és értékes fájljaink biztonságát szem előtt tartva alakítottuk ki idei karácsonyi ajánlatainkat: NAS-akciónk a modern otthon vagy iroda kényelmét, kedvezményes árú médialejátszóink, erősítőink pedig a magas minőségű kikapcsolódást hozzák közelebb.

Popcorn Hour A-300 akció, C-300 és A-400 raktáron

Akiket nem vonz a 3D, és nem is projektoron moziznak, azok számára a mostanra már leginkább kiforrott A-300-ast kínáljuk akciós áron, most 5 ezer forinttal olcsóbban, és továbbra is ajándék wifi-adapterrel! A C-300-as modell szeptember óta végre optikai lemezről is jól játszik le Blu-ray-t, így kétféle BD-ROM drive-val is kapható, összesen 3-féle konfigurációban. Egyébként megérkezett az első A-400-as szállítmányunk, mától a világ első VXP-technológiás médialejátszója, a gyártó első 3D-s modellje raktárról vihető – bár meglévő gyerekbetegségeiről is érdemes tájékozódni ITT!

Bővülő 3D-s médialejátszó-kínálat: Mede8er MED600X3D csak 43 900 Ft-ért!

Ez ugyan nem kifejezetten akció, de mivel egy kiemelkedően kedvező árú új 3D-s lejátszóról van szó, tekinthetjük annak is. 3D-képes tévével rendelkezők számára semmi más márkát nem mernénk ennyira nyugodt szívvel ajánlani, mint a Mede8er-t, amely új modelljei fiatalságuk ellenére is szinte hibátlanul működnek. Aki lemaradt volna korábbi Mede8er tesztünkről, ITT elolvashatja. A jövő héten érkező kisebb típus működés, képességek tekintetében teljesen megegyezik a bemutatónkban szereplő MED1000X3D-vel.

Akciós NAS+merevlemez otthonra
Az ünnepekre való tekintettel gondoltunk azokra is, akik NAS vásárlását fontolgatják. Az otthonra legnépszerűbb modellekhez (a kb. 100 ezer forint alatti árú DiskStation-ök) most kiemelkedően kedvező áron – több, mint 5000 forint kedvezménnyel – lehet 2 és 3 TB-os WD merevlemezeket rendelni a NAS adatlapján a „Választható kedvezményes termékek” menüben! Ráadásul ilyenkor beszerelt, formázott lemezekkel telepítve, a legfrissebb firmware-rel adjuk át a Synology-t, azonnal lehet használni. 

Denon erősítő akció
Akinek már csak egy csúcsminőségű erősítő hiányzik házi szórakoztatóközpontjából: Denon AVR-1513AVR-1713 és AVR-2113 típusú 3D-s házimozi-erősítőink is akciós árúak most, 3 nagyobb modell mellé pedig ajándék fej/füllhalgatót adunk a Denon jóvoltából vásárlóinknak (részletesen lásd EBBEN a hírben). Mindez a készlet erejéig tart, így érdemes mielőbb elgondolkodni az alábbi ajánlatokon...


Biztonságos hordozhatóság olcsóbban

A legjobb árú titkosított merevlemezházunk most még jobb vétel lehet azok számára, akik bizalmas adatokat hoznak-visznek, és komoly kár érné őket az adathordozó illetéktelen kezekbe kerülése esetén. A Skydigital Lockdown PE USB3-as külső házunkat akciónk keretében 500 GB-os WD merevlemezzel összeépítve kínáljuk 2 év garanciával kerek 22 000 Ft-ért. Ha külön vásárolnád meg a lemezt és a világ jelenlegi legjobb hardveres titkosításával működő házát, 24 890 Ft-ba kerülne, és még Neked is kellene összeépíteni őket. Mi most megtesszük ezt helyetted, ráadásul közel 12%-kal kevesebbet kell fizetned! Az akciós terméket itt találod: 500 GB-os Lockdown PE.

Érdemes kb. havi rendszerességgel kiküldött hírlevelünkre feliratkozni, mert amellett, hogy nem spammelünk és érdekes újdonságokkal jelentkezünk, exkluzív akciókkal érhetsz el így. Ha még nem tetted, iratkozz fel: ITT, illetve kövesd kedvezményes ajánlatainkat Facebookon!


Címkék:   Lejátszó.hu akció, karácsonyi akció, Synology, Denon, Popcorn Hour, Mede8er, médialejátszó, NAS, erősítő, Skydigital  

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu