Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Karácsonyi akciók a Lejátszó.hu-n dec. 31-ig!

Karácsonyi akciók a Lejátszó.hu-n dec. 31-ig!

2011. december 15.  11:07
|

Biztonság és korszerű otthoni multimédiás hálózat: alapvetően e két fontos szempont köré csoportosítottuk aktuális karácsonyi akcióinkat. Olyan kedvezményes szetteket hoztunk létre, amelyekkel értékeink, adataink biztonsága és elérhetősége csúcsminőségben valósul meg, a négyből három csomag pedig a NAS-ok révén rengeteg lehetőséget rejt még magában. Ezeken kívül Denon-erősítőket is kedvezményes áron találsz!

I. Biztonság

Két akciós csomagot ajánlunk azoknak, akiknek értékeik (szeretteik, vagyontárgyaik, fájljaik) megvédése kiemelkedő fontosággal bír:

LockdownA tenyérnyi biztonságról, a Skydigital Lockdown-ról már sokat írtunk. Ez a hordozható merevlemezház olyan titkosítással látja el fontos dokumentumokat, videókat, képeket tartalmazó winyónkat, amit az amerikai kormány is használ biztonsági rendszerében. Ez a praktikus és akár életmentő készülék most 19.900 Ft helyett 15.900 Ft, azaz 4.000 Ft-tal olcsóbb, mint általában. A nyugalom garantálása most mintegy 25%-kal olcsóbban.Synology + Y-camSzeretteink, házunk, lakásunk, irodánk, egyéb értékeink megóvása mindannyiunk alapvető feladata. A technika fejlődésével szerencsére ezt egyre kifinomultabb és könnyebben kezelhető eszközökkel tehetjük meg. Kövesd figyelemmel IP-kamerán keresztül, NAS segítségével, hogy minden rendben van-e, akár mobiloddal, út közben! Ezzel a rendszerrel élőben követheted a kamera képét, rögzítheted és visszajátszahatod az eseményeket, és mindenről értesítést kapsz!
DS212j + 2 x Y-cam Black S + kameralicensz: 215.250 Ft helyett 179.900 Ft, így 35.350 Ft-ot takaríthatsz meg.


II. Hálózati multimédiás csomagok: médialejátszó + NAS

Az otthoni hálózati médialejátszás és adattárolás egységét hivatott elérhetőbbé tenni két további akciónk: az egyik a modern otthon követelményeivel lépést tartó átlagfelhasználóknak, a másik a "nagykutyáknak" nyújt kedvezményes lehetőséget a csúcsminőségű filmnézéshez, a családi fotók biztonságos megőrzéséhez, a teljes zenegyűjtemény eléréséhez és még szinte felsorolhatatlanul sok előnyhöz:

Synology + HDI DuneDS212j + 2×2TB WD + Dune HD TV-101: 187.625 Ft helyett 169.900 Ft, megtakarítás: 17.725 Ft

 

 

 

 

Synology + HDI Dune

DS1511+ + Dune HD Max: 411.875 Ft helyett 369.900 Ft, megtakarítás: 41.975 Ft

 

 

III. Erősítők

DenonMég tart a Denon „Aranyat érő” akciója is, de most három házimozierősítő is komoly kedvezménnyel vásárolható meg – segítséget nyújtva a karácsonyi bevásárláshoz. Keresd a webshopban az AVR-1312, AVR-1912 és AVR-2312 modelleket, fizess értük most jóval kevesebbet, és még egy aranyszínű fülhallgatót is kapsz! A két kisebb akciós modell 1 napon belül raktárról is vihető!

 A karácsonyi akciók dec. 31-ig tartanak! Figyelem: a január 1-től érvényes 27%-os ÁFA miatt csak az idén megrendelt termékeket kaphatod meg még 25%-os ÁFÁ-s áron! Bár bemutatótermeink zárva lesznek a két ünnep között, a megrendeléseket természetesen fogadja a webshop.


Címkék:   Synology, Y-cam, HDI Dune, Denon, Skydigital, erősítő, médialejátszó, IP-kamera, Y-cam, akció, merevlemezház  

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu