Főoldal » Hírek » Karácsonyi akció - Több mint egy okos termosztát

Karácsonyi akció - Több mint egy okos termosztát

2021. december 14.  9:35
|

Ne dobd ki a pénzed úgynevezett „okostermosztátra”, amely semmi másra nem képes, mint hogy távolról be- és kikapcsolhasd! Egy valódi okosotthonban nincs helye olyan készülékeknek, amelyek csak saját mobilalkalmazásukkal vezérelhetőek. Így egy termosztátnak is egy vezérlőközponthoz, az okosotthon „agyához” kell csatlakoznia, hogy valóban intelligenssé és takarékossá váljon a fűtési rendszerünk. Akciós csomagunk egy márkásabb wifis termosztát áráért most sokkal több funkciót és egy Z-Wave vezérlőközpontot is ad!

A vezeték nélküli (Z-Wave-es) termosztát a lakás bármely pontjára helyezhető, akár az asztalra is állítható. A fűtést a különálló relé kapcsolja, amit a kazán mellett, de akár a korábbi fali termosztát helyén is elhelyezhetünk. A vezérlőközpont mindkét eszközzel kommunikál, és akár 100-nál több további Z-Wave-es termékkel is bővíthető – lépésről lépésre, igényeink és pénztárcánk szerint.

A közismert Fibaro Home Center 3 vezérlőközpont kisebb testvére a HC3 Lite. A készüléket a Home Center 3 platform alapján tervezték és fejlesztették, kezelőfelületük megegyezik. A Lite vezérlőközponttal is elektronikus berendezések, háztartási gépek, világítás, árnyékolók, légkondicionáló rendszerek, riasztók, stb. irányításához használt Z-Wave eszközöket tudsz vezérelni. Ez történhet egy gombnyomással, előre elkészített program alapján vagy csak egyetlen kimondott szóval. A Home Center 3 Lite kisebb okosotthonokhoz vagy lakásokhoz lehet tökéletes választás:

Termosztát
A Secure SCS317 egy 2 db ceruzaelemmel működő szobatermosztát, amely a központi fűtést vezeték nélkül vezérelheti önállóan vagy egy Z-Wave-es okosotthonrendszer részeként. Saját órával és naptárral rendelkezik. Ez lehetővé teszi a hőmérséklet-beállítások programozását a hét minden napjára. 24 óránként akár 6 különböző idő- és hőmérséklet-beállítás lehetséges. A termosztát nagy, informatív LCD kijelzővel és könnyen használható felhasználói felülettel rendelkezik, mely egyszerűvé teszi a beállítást.

Kazánvezérlő relé
Az SSR303 egy (a készlet termosztátjához illeszkedő kialakítású) műanyag dobozba épített vezeték nélküli vezérlésű relé, amely max. 230V/3A terhelésig képes működni. Kazánok, mágneses szelepek vagy más eszközök kapcsolására is használható. Az SSR303 relé egyéb összeállításokban is használt népszerű termék. Más elemes termosztáthoz vagy akár érzékelőkhöz is társíthatjuk; így számtalan felhasználási módja lehetséges. Igényes kialakítása lehetővé teszi, hogy otthonunkban akár látható helyre is szereljük fel, nem kell kötődobozba rejtenünk, mint a tokozás nélküli reléket. A készülék saját gombjai segítségével manuálisan is működtethető. Különböző színű LED-ek jelzik az aktuális kapcsolási állapotot.

Aki ezt a kedvezményes okosotthon szettet választja – ajánlatunk csak december 31-ig érvényes –, bizonyosan nem fog megállni a fűtés vezérlésének okosításánál, hiszen a Fibaro Home Center 3 Lite központtal egy teljes körűen automatizált, távolról is vezérelhető okosotthon kialakításának lehetőségét kapta a kezébe. További Z-Wave-es eszközök hozzáadásával akár a világítást, a redőnyöket, a garázs- és kapuajtók vezérlését, de akár lakása biztonsági funkcióit is mind az okosotthon részévé teheti.

  Még kedvezőbb árú megoldást keresel? Egy VeraEdge vezérlőközpont és a Secure egyszerűbb termosztátot tartalmazó készlete most 60 ezer forint alatt már a Tiéd lehet! Korábban ITT írtunk erről a kedvezményes árú csomagunkról részletesen.

 

Akciós Fibaro+Secure csomag a webshopban: link...
Akciós Vera+Secure csomag: link...

 


Címkék:   okosotthon   Fibaro   Vera   Secure   termosztát   fűtés   okosfűtés  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu