Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Internetes agymenés

Internetes agymenés

2011. augusztus 19.  15:59
|

Mivel a héten Apple háza táján sok minden nem történt, a bloggerek, újságírók unalmukban hihetetlenebbnél hihetetlenebb elgondolásokkal, hírekkel, vélt tényekkel állnak elő. Az eddig komolynak hitt külföldi hírforrásaink egy része is előállt olyan hírekkel, hogy az embernek égnek áll a haja!

Ha lenne időm és a téma érne annyit, akár egy top listát is össze lehetne állítani, a legmeredekebb, leglehetetlenebb hírekből, illetve azok kicsavart, félrefordított megtestesüléseiről a magyar oldalakon. Inkább csak megemlítenék párat:

Nem volt elérhető az Apple Store:
Ennek millió egy oka lehet, de a közösség legnagyobb része nem karbantartást, fejlesztést látott ebben, hanem az új Mac Pro-k, sőt az Apple TV 3 megjelenését. Persze mindezt bizonyítani is tudni vélték, olyan információkkal, mint, hogy a mexikói áruházak minden Mac mini és iMac mellé ajándék média eszközt adnak, így szabadulva meg a régi, megmaradt készlettől. 
Igazából a Mac Pro őrületet sem igazán értem pillanatnyilag, ugyanis a jelenlegi választékban szereplő Xeon processzorokat nincs még mire lecserélni.

Lesz iPhone bemutató, de mégsem, vagy mégis:
Nos ez is egy igen mókás hírfolyam volt a héten, hisz amíg hétfőn mindenki tényként kezelte, hogy szeptember 7-én lesz az iPhone 5 és az iPad 3 bemutatója, addig kedd-re már mindenki késő őszről nyilatkozott, majd szerdán szeptember végi előrendelésről.

 

iPhone 5


Ősszel jön az iPad 3 Retina kijelzővel, majd a legfrissebb, nem hivatalos forrásból származó hírek szerint az Apple beismerte, hogy a kijelzők körüli gondok miatt mégis csak tavasszal jön… S ezt lehet még cifrázni. Csakhogy az Apple egy árva szóval sem említette, hogy az iPad 3 egyáltalán várható lenne az idei évben, nemhogy technikai specifikációkról szó lett volna…

Ezt még sokáig sorolhatnánk, de nincs értelme. Hogy értsétek, miért is került ez szóba:

A héten találkozta egyik ismerősömmel, aki már egy ideje szemezget az iPad 2-vel. A következő beszélgetés zajlott le köztünk:

  • Megvetted már az iPad-et?
  • Áhh, nem gondolod, hogy most veszek egyet, mikor kijön szeptemberben a Full HD-s? Spórolok és veszek mellé iPhone 5-öt is, mert az leolvassa a majd a bankkártyát is és a T…-ban is fogok tudni vele fizetni, tudtad?

Majd a társaság másik fele kivesézte milyen jól fog kinézni az új iPhone.

Szóval, értitek…


Címkék:   Internet   hírek   agymenés   iPhone 5   iPad 3   Mac Pro   Apple TV  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu