Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Használd a TV-t mint másodlagos kijelzőt!

Használd a TV-t mint másodlagos kijelzőt!

2012. február 16.  14:30
|

Kíváncsian várjuk, mikor fogja az Apple kihasználni az AirPlay-ben rejlő megannyi lehetőséget, bár lehet, egyes funkciók majd csak az iTV megjelenésével látnak napvilágot. Az egyik már régóta várt lehetőség egy AirPlay Mirroring alkalmazás a Mac-re.

Bár állítólag az Apple is dolgozik a megoldáson, a mai napig erről semmi biztosat nem tudni. Mégis adott a felhasználói elvárás, hogy a Mac-jének képét akár vezetékmentesen is küldhesse Apple TV-n keresztül nagyképernyős TV-jére. A megfelelő minőségben itt már tényleg csak a képzelet szab határt a felhasználási területeknek, a bemutatóknak, esetleg oktatásoknak, vagy épp a kábelmentes iroda kialakításának.

AirParrot

Amíg az Apple megfelelő alkalmazása, illetve megoldása nem érkezik meg, szerencsére van más lehetőségünk is, az AirParrot alkalmazásnak köszönhetően. Bár maga az alkalmazás messze nem tökéletes még, és hibái közé sorolható, hogy nem tudja az Apple TV alvó módból felébreszteni, illetve jelenleg a hangot még nem viszi át, a fejlesztők a következő frissítéssel több probléma orvoslását ígérik.

Mindenesetre már reményt ad, hogy hamarosan Mac-ünkről is gond nélkül megoszthatjuk képernyőnket AirPlay-en keresztül.


Címkék:   Apple   iTV   AirParrot   AirPlay   Mac  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu