Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Frissült a Denon iOS alkalmazása

Frissült a Denon iOS alkalmazása

2011. június 1.  12:49
|

Lassan minden magára adó gyártó felkészíti készülékeit az iOS eszközökkel való együttműködésre. Ez különösen igaz a szórakoztató elektronikai piacon, így sorban jelennek meg az AirPlay kompatibilis eszközök, vagy az olyan alkalmazások amivel eszközeinket táv irányíthatjuk.

A Denon nemrég jelentette be 2012-es modelljeit, amik hamarosan már meg is érkeznek. Az Apple Fan-ok részére talán legfontosabb újdonság, hogy már nem csak az AV erősítők zászlós hajója lesz AirPlay képes, hanem az AVR-1912-es modelltől felfele a többi is.

Persze mit sem érne ez, ha készülékünket nem tudnánk iOS eszközünkkel, azaz iPhone-unkkal, iPad-unkkal, iPod Touch-unkkal távvezérelni. Ezt a Denon mérnökei is felismerték, így a megfelelő – találóan Denon névre hallgató – alkalmazásukat már egy ideje kiadták. Az új modellek megjelenésével javítottak benne egy pár apróbb hibát, illetve hegesztettek még a lejátszási képességeken.

 

Denon iOS app

 

Az alkalmazás az App Store-ból ingyen letölthető. Az erősítő vásárlás előtt álló iOS tulajok részére pedig az alkalmazás Demo módja nyújthat segítséget a döntésben!

 Címkék:   App Store   Denon   iOS   iPad   iPhone   iPod Touch   AirPlay  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu