Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Boldog új évet kívánunk!

Boldog új évet kívánunk!

Megköszönve a 2012-es vásárlásaitokat, az egész éves figyelmet és érdeklődést, ezúton kívánunk mindenkinek lejátszókban és NAS-okban gazdag boldogabb és könnyebb új évet 2013-ra! Mi éjfélkor megfogadjuk, hogy jövőre is igyekszünk érdekes és hasznos termékekkel megismertetni Benneteket, és még többet tenni azért, hogy ne csak a vásárláskor, de a használat során is minél több vevőnk legyen elégedett velünk és választásával. Számos újdonság máris a küszöbön van...

Bizonyosan januári esemény lesz, hogy megérkezik a második (immár jóval nagyobb) Popcorn Hour A-400 szállítmány, így azokat is ki tudjuk szolgálni a legjobb képminőséget garantáló 3D-s lejátszónkból, akik a decemberben 2 hét(!) alatt elkapkodott készletünkből már nem tudtak vásárolni. Érkezik minden egyéb Popcorn Hour kiegészítő is, ami jelenleg nincs raktáron: USB-s wifi-adapter, rádiós távvezérlő, infra kit (utoljára, mert megszűnik), és C-200/C-300 tápegység.

Január első felétől lesz tesztelhető a Synology NAS-ok operációs rendszerének a DiskStation Manager-nek a 4.2-es verziója is, amely szokás szerint számos újdonságot hoz. Részletesen erről hamarosan olvashattok a Synology.hu-n és annak Facebook oldalán (amely követésével nyerhettek is), most csak pár érdekesség címszavakban: tovább szépülő Audio Station immár Bluetooth adapterek kezelésével, új DS cloud és DS download alkalmazások mobilokra, érkezik a DS video Androidra is végre, ráadásul ezentúl az AppleTV-re is streamelhetők a videók, melyek metaadatai már nem csak angolul gyűjthetőek ki az internetes mozis adatbázisokból. Megújul a File Station is, megjelenése és használata még jobban hasonlít majd a számítógépünk fájlkezelő ablakaihoz. A két ethernet porttal rendelkező modelleknél használható lesz az új Synology High Availability módszer, amely eddig csak az új XS+ sorozatnál volt várható eddig. Javul a hálózati átvitel sebessége is, az Apple AFP protokollja pl. 50%-kal lesz gyorsabb! A komolyabb céges felhasználók pedig a virtualizációs feladatokkal kapcsolatos fejlesztéseknek örülhetnek – várhatóan 1–2 héten belül.
  Folytatódik a jövő év elején a modellváltás is. Amit már bizonyosan tudunk, és akár már januárban megjelenhet, az a VS80 VisualStation utódja, mely már HD felbontású kamerákhoz lett optimalizálva (HDMI-kimenet, 24 darab 720p stream megjelenítése az élőképen, stb.), és VS240HD néven idén áprilisbanbemutatkozott a tajvani SecuTech 2012 kiállításon.

Szintén januárban érkezik meg végre az október óta ígérgetett Dune HD Base 3D lejátszó, és az olcsóbb kategóriában már karácsony előttre remélt TV-303D is, ami átcsúszott sajnos 2013-ra. A pontos árak január első napjaiban már ismertek lesznek, akkor felkerül a webshopunkba is mindkét termék. Azon jelenlegi Dune-tulajdonosknak, akik iOS, vagy Android alapú okostelefonnal, tablettel is rendelkeznek, figyelmükbe ajánljuk a tegnap előtt megjelent cikkünket a DuneHD.hu terméktámogatás oldalán! Jukeboxos távvezérlés, média lejátszása közvetlenül az iPhone-ról/iPad-ről...

Mede8er lejátszóinkhoz már béta állapotú a v2-es firmware (mi is teszteljük), amely legnagyobb erénye a valódi 23,976 Hz-es videókimenet lesz, ami jelenleg még egyetlen Realtek-chipes lejátszón sem működik a világon jelenleg kaphatók közül. Reményeink szerint 1–2 hónapon belül hivatalossá válthat az új szoftver, amely természetesen más újdonságokat is hoz majd, de ezekről még nem beszélhetünk.

Bár a Lejátszó.hu-n még nem látszik a kínálatból, de érkezett egy szállítmányunk, amelyben a legújabb márkás Apple mobil kiegészítők jöttek pl. iPhone 5-höz és a 4-es iPad-hez is. De van már a BeeWi bluetooth-os helikopterünkből androidos verziónk is, megjelent az Android mobil kiegészítő menüpont a webshopban! Az újdonságokat január 3-tól igyekszünk gyorsan feltenni a kínálatba, de aki személyesen felkeres minket, az már harmadikán is vásárolhat belőlük.

A fentiek még csak 2013 első 1–2 hónapjával kapcsolatos hírek, szóval izgalmasnak ígérkezik termékeink szempontjából az új év! Az izgalmakat sajnos fokozza a nem váratlanul meggyöngült forint árfolyam is, amely ha így marad, akkor bizonyosan áremelkedést fog okozni nálunk is :( De reménykedjünk, illetve ma inkább foglalkozzunk 2012 méltó elbúcsúztatásával, ehhez mindenkinek jó szórakozást kívánunk, és ismételten boldog új évet! Várunk benneteket vissza jövőre is itt a weboldalon és a Facebookon!


Címkék:   Synology   Popcorn Hour A-400   Dune HD   Base 3D   TV-303D   Mede8er   23,976 Hz   DSM 4.2   AppleTV   VS240HD   iOS   Android   BeeWi  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu