Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Apple termékpletykák, avagy mire számítsunk a jövő...

Apple termékpletykák, avagy mire számítsunk a jövő héten?

2011. április 26.  19:20
|

Napok óta tele az internet különböző Apple termékekkel kapcsolatos pletykákkal. Ezeket nem szeretnénk tovább dagasztani, viszont pár mondat erejéig mégis illik Veletek megosztanunk. Nézzük, mi várható az elkövetkező időben!


iMac

Múlt héten felröppent a hír, hogy több helyen is kezdenek kifogyni az iMac készletek, de ez – az első híresztelésekkel ellentétben – nem azt jelenti, hogy a Japán események miatt az esetleg létfontosságú alkatrészekből lépett volna fel hiány. Jó pár éve megfigyelhető, hogy az Apple egy-egy új termék bejelentése, illetve megjelenése előtt kifuttatja régi modelljeit. Jelen esetben is erről van szó, hisz ha az éves modellváltási ciklust követi továbbra is a gyártó, akkor bizony lassan itt az ideje a frissítésnek (az előző iMac családot tavaly július végén mutatták be).

Mire számítsunk? A MacBook Pro-hoz hasonlóan itt is bevetésre kerülnek az új Core i processzorok (Sandy Bridge), feltehetőleg új grafikus gyorsítók és a Thunderbolt.

A várható megjelenés május 2 környéke, akkorra igazolta vissza az Apple néhány felhasználónak megrendelt iMac-je szállítását.

Apple iMacAz Apple jelenlegi iMac családja

iPhone

Amióta megjelent a 4. generációs iPhone, folyamatosan téma, mikor lesz a fekete verzió mellett végre fehér is. Tavalyi megjelenése többször is el lett halasztva. Először őszre, majd karácsonyra ígérték. Idén – miután több pletyka ellenére sem jelent meg az év első hónapjaiban – már szinte biztosra vehető volt, hogy iPhone 4 nem lesz fehérben. A gyártási problémák okát az Apple sosem árulta el, de több, magát jól informáltnak tartó blog először a vaku és a fehér szín bezavarásáról, majd a home gomb és a készülék színének eltéréséről cikkezett.

iPhone fehérÁllítólagos fehér iPhone szállítmány, Belgiumban


Bármi is az igazság, most már szinte biztos, hogy két napon belül megjelenik a 4. generáció fehér színben is. Ezt az információt megerősítette, hogy a német Telekom oldalán is feltűnt a reklámja – bár azt időközben megint eltávolították.

Telekom-iPhone 4A német Telekom bannere, ami időközben eltávolításra kerültCímkék:   iPhone   iMac   Apple   iPhone fehér   Sandy Bridge   Thunderbolt  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu