Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » A 7-esek napja, megjelent az iOS 5 beta 7 és a Par...

A 7-esek napja, megjelent az iOS 5 beta 7 és a Parallels Desktop 7

2011. szeptember 1.  13:15
|

Az Apple éjjel útjára engedte a fejlesztők részére az iOS 5 béta 7-et, ami WiFi-n letölthető (iOS 5 beta 5-től felfelé), vagy az iTunes 10.5 beta 7 telepítése után a hagyományos módon is installálható. Ezzel párhuzamosan megjelent a Parallels Destop 7-es verziója is.

Ez már csak akkor lehetett volna tökéletesebb, ha mindkét gyártó az új szoftvereket mondjuk 7-én jelentette volna be :) De ne legyünk telhetetlenek.

Az iOS sok észrevehető frissítést nem tartalmaz, egyik újdonsága, hogy WiFi-s szinkronizáció esetében most már több gépről is kaphatjuk az adatokat, beállíthatjuk, melyik Mac-ről mit szinkronizáljon számunkra.

 

iTunes WLAN Sync

 

Mindemellett a nemrég kiadott iPhoto bétában megjelent kissé módosult iPhone képről várják sokan elméletük igazolását. Szerintem ez még korai, de mindenki döntse el maga, milyen következtetést von le az alábbi képekből:

 

iPhone 5 in iPhoto beta

iPhone 5

iPhone 5 az iPhoto bétájában megjelent ikon alaján


Reggelre jött az e-mail, hogy megjelent a Parallels Desktop 7-es verziója, amely közel 60%-os sebesség növekedés mellett (alvó virtuális gép indítása) közel 45%-os grafikai teljesítményjavulást és az iSight kamera virtuális gépeken történő használatát ígéri.

Parallels Desktop 7 for Mac

 

De nem is ezek a legfontosabb újdonságok, hanem, hogy végre támogatja a második OS X Lion telepítését és futtatását virtuális gépként. Ez főleg a fejlesztőknek, tesztelőknek lesz nagy segítség!

A Parallels frissítette mobil alkalmazását is iOS eszközökre.

Pár terméket és funkciót bemutató videó:

 

 

 


Címkék:   iOS 5   Beta 7   iPhone   iPad   Apple   Parallels Desktop   iPhoto  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu