zazie66 írta:...Plazma vagy Led? Vagy mindegy? 3D-ben semmit nem fogok nézni, már van két 3D-s tévénk, a kettőn összesen 1 db 3D filmet néztünk meg 1 év alatt.
Megértjük, hogy ez így van, mi is
azt mondjuk, hogy 3D csak nagyban, vetítve poén.
Ha tévé (és mozizáshoz), akkor szerintünk egyértelműen plazma (amíg lehet kapni), főleg, ha este, sötét szobában szoktál filmet nézni.
zazie66 írta:Ha soundbar/esetleg erősítő és hangfalak (Mission 792SE-t szeretnék, Marantz SR 6008-at is nézegetek) esetében is tudtok tanácsot adni, azt megköszönöm.
Én – bár ez sokat nem jelent – még nem hallottam olyan soundbart, ami igazi térbeli vagy akár csak széles teret adó sztereó hangzást adott volna. Mármint a normális távolságra elhelyezett hangfalakhoz képest. Így én ilyet nem vennék, max. arra, hogy a tévé halk hangszóróit hangosabbá tegyem, de arra meg drágák. Egy normális sztereó hangfalpárral és erősítővel nem csak a mozi lenne jobb, de akár zenére is használhatnád őket, én erre szavazok, ha már megkérdezted. A 4K-s tévének semmi értelmét nem látom addig, amíg az aktuális filmek nem elérhetőek ilyen felbontásban, bár akkor sem hiszem, hogy olyan közelről néném a tévét, amilyenről látnám az előnyét a fullHD-hoz képest. Inkább kivetítőn lenne értelme a több képpontnak egy több méteres vásznon.
A Mede8er-t bátran ajánlom, de ha sztereó hangfalak mellett döntesz és zenét is hallgatnál, akkor a Popcorn Hour A-410 „látványosan” szebben zenélne.