zazie66 írta:...Én most otthon egy Mede8er 1ooo-essel is rendelkezem. Nagyon apró betűkkel írja ki a filmek neveit, nem biztos, hogy neki ez bejönne.
A Popcorn A4oo-asa milyen felhasználói élményt nyújt a Mede8er-hez képest? Nekem van egy PopBox-om is, az nagyon jól megy a feliratok, borítók letöltésével. Mennyire kezdetleges még az A4oo firmware-je?
A fájlböngésző kb. olyan, mint bármely más lejátszón, én nem vettem észre különbséget. De telepíthetsz más fontot, ha az segít. Illetve jukeboxban nem is kell kiíratni a neveket feltétlenül. Bár 46"-es tévén azért nem gondolom hogy nehezen lenne olvasható.
Nekem is ilyen barát kellene, akitől egy A-400-ast remélhetek ajándékba

Az A-400-nak még sok a hibája, de tegnap igen nagyot lépett előre az
új bétával. 2D-s filmeknél már csak hangsáv váltási problémáról tudok, az is ritka (bár tesztelni csak most kezdjük mi is a tegnapi frissítést). A jukebox még szebb lett. Az biztos, hogy mindennél szebb képet kap, ha az A-400-at használja, hasonlítsuk bármihez a pár százezer forintos lejátszók közül. Hosszabb távon a jelenlegi kínálatunkból az A-400 a legjobb lejátszó ezért, ha együtt tud még pár hétig élni a hibákkal, akkor ez a legkomolyabb ajándék. A két lemezt a lejátszóba (Dune Duo) nekem sosem volt szimpatikus, inkább akkor egy többlemezes NAS mellé. A Duo közel 2 éves modell, lassan meg fog szűnni, és nem 3D-s (bár akinek nincs HDMI-s erősítője, annak a 7.1-es dekóder miatt jól jöhet, no meg a 2D-s filmeknél a teljes Blu-ray licensz is királyság). A Mede8er jó választás, ha minél kevesebb gond nélkül akar mozizni, legyen akár 3D-ről is szó, és a jövő hónapban már arra is lesz tabletes jukebox. De ott van még a Dune Base 3D, jelenleg ennek sincs gyakorlatilag semmi hibája, csak fapados a zenelejátszás és képnézegetés, nehézkes rá normális jukeboxot csinálni, főleg magyarul. Képminőségben a Mede8er és az A-400 között van.