• Főoldal
  • Hírek
  • Webshop
  • Fórum
  • Tudástár
  • Apróhirdetés
  • Márkáink
  • Kapcsolat
  • EN
Lejátszó.hu - Tudod, mivel szórakozzál...
  • WiiM Mini

Hi-Fi hálózati zenelejátszó

- 24 bites ESS Sabre ES9023 prémium sztereó DAC
    - Natív 24-bit/192 kHz adatfeldolgozás, optikai kimenet
    - DLNA és AirPlay (2), szünetmentes lejátszással
    - Spotify, Tidal, Deezer, Amazon Music, stb. online zeneszolgáltatások
    - 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi 2,4/5 GHz, Bluetooth v5.2
    - Okosotthon-kompatibilitás

• S50 Pro+

Hi-Fi hálózati zenelejátszó

- ESS Sabre 9023 prémium DAC a minőségi hangzásért
    - Lejátszás DLNA-szerverről és USB-s háttértárról
    - Spotify, Tidal, Deezer, Amazon Music prémium szolgáltatások, webrádiók
    - Bluetooth aptX támogatása közvetlen streameléshez
    - Multiroom működés más gyártók Linkplay platformos lejátszóival is

• Dune HD Ulta Vision 4K

Ultra Vision 4K high-end médialejátszó

HDR10, HDR10+, Dolby Vision

ESS Sabre ES9038PRO sztereo DAC

XLR szimmetrikus hangkimenet

Akár DSD512-es fájlok natív dekódolása

High-end alkatrészek

• Goovis Young

Goovis Young headset USB-C kimenetén HDMI-jelet
    is továbbító mobilokhoz, tabletekhez!

Merülj el saját virtuális világodban akár otthon, akár utazáskor,
    akár egy parkban is!

– Két darab fullHD-s Sony OLED panel
    – 20 méteres képátlójú virtuális vászon látványa kb. 21 méterről nézve
    – Állítható dioptriakorrekció szemüvegesek számára
    – Állítható szemtávolság és többféle kiegészítő

• Goovis Pro

Goovis Pro headset a valódi házimozi-élményt
    keresők és gamerek számára!

– Két darab fullHD-s Sony OLED panel
    – 20 méteres képátlójú virtuális vászon látványa kb. 21 méterről nézve
    – Állítható dioptriakorrekció szemüvegesek számára
    – Állítható szemtávolság és többféle kiegészítő
    – Blu-ray 3D (packed frame) megjelenítése zéró áthallással
    – HDMI-bemenet

• REVO SuperTone zenelejátszó

2.1-es aktív hangfal

Bluetooth aptX™

Optikai hangbemenet

Retró dizájn

Valódi fa készülékház

Ezüst és fekete előlappal is

• REVO SuperConnect zenelejátszó

Díjnyertes zenelejátszó Skóciából

Minőségi kivitel és hangzás

Spotify, webrádiók, multiroom funkciók

Optikai kimenet külső erősítőhöz

• REVO SuperSystem zenelejátszó

Díjnyertes zenelejátszó Skóciából

Minőségi kivitel és hangzás

Spotify, webrádiók, multiroom funkciók

USB-bemenet, 2.1 hangrendszer

• Távvezérlés.hu: az okosotthon portál

Mindent az okos otthonról!

» Vásárlási tudnivalók
Kosár megtekintése »
Főoldal » Fórum
  • GyIK
  • Belépés

3D Megjelenítés

"Mit, melyiket, és miért pont azt vegyem...?"
Rendszeresen visszatérő kérdések, amelyekre itt igyekszünk válasz adni Neked.
Fórum szabályok
Kérjük itt csak azzal kapcsolatosan kérdezz, amit még nem vettél meg, de gondolkozol rajta, és így nem tudsz választani, nem tudod melyik lenne a legmegfelelőbb számodra!
Hozzászólás küldése
24 hozzászólás • Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3
  • Hozzászólás az előzmény idézésével

Re: 3D Megjelenítés

HozzászólásSzerző: OZs » 2012.12.30. 14:11

somogyi írta:...Hihetetlen, de a Mede8er képes a 2D-s feliratot a 3D- s (SBS-TAB) filmek elé rakni, és tökéletes!!!...

Na, ez nekünk is újdonság, és nagyon örülünk neki! Megtennéd, hogy a hivatalos fórumon is megosztod ezt másokkal ITT?
Lejátszó.hu fórum adminisztrátor
OZs

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vendég » 2013.03.03. 15:13

Üdv mindenkinek!
Új vagyok itt a fórumon most tervezem hogy lejátszót cserélek projektorral filmezünk egy arra kialakított helyiségben,és azt tervezem,kipróbálnám a 3d-t.Egy LG ledes projim van ami elvileg 3D ready számítógépről már próbáltam működik a dolog.A kérdésem az lenne ,hogy létezik-e olyan lejátszó ami tud 120hz es képfrissítést a DLP 3D szemüvegnek akkor nem kéne a laptopot használni erre a célra. Köszönöm ha tudtok valami megoldást és elnézést ha esetleg ez már volt téma itt.

üdv fefe62
Vendég

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: OZs » 2013.03.04. 11:41

fefe62 írta:Üdv mindenkinek!
Új vagyok itt a fórumon most tervezem hogy lejátszót cserélek projektorral filmezünk egy arra kialakított helyiségben,és azt tervezem,kipróbálnám a 3d-t.Egy LG ledes projim van ami elvileg 3D ready számítógépről már próbáltam működik a dolog.A kérdésem az lenne ,hogy létezik-e olyan lejátszó ami tud 120hz es képfrissítést a DLP 3D szemüvegnek akkor nem kéne a laptopot használni erre a célra. Köszönöm ha tudtok valami megoldást és elnézést ha esetleg ez már volt téma itt.

üdv fefe62

Nem tudom, mit jelenthet a „3D ready” kifejezés, ha adsz egy leírást, megnézem. A 3D-s lejátszóink szabványos HDMI1.4 jelet küldenek ki 3D esetében, azaz pl. 23,976 Hz-en két képet, ahogy a 3D Blu-ray lejátszók is. Ha projektor (függetlenül attól, hogy 2D vagy 3D), a Popcorn Hour A-400 a magasan legjobb képet biztosító készülékünk, bár jelenleg még sok szoftver problémája van, de 1–2 héten belül várhatóan megoldódnak a komolyabbak.
OZs

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vendég » 2013.03.04. 20:54

Szia!
Amennyire én tudom ez a technológia úgy működik hogy a projektor 120hz-es jelet kap a lejátszótól miután az a vetített képen keresztül vezérlő jelet bocsát ki a szemüvegek számára "DLP link" http://www.dlp.com/projector/dlp-innova ... -link.aspx A lényeg az lenne hogy kéne egy ilyen lejátszó ami tud 120hz-et egyébként asszem az A400 adatlapján olvastam hogy tudja. Ha ezt megnéznéd akkor nagyon meg köszönném de lehet más lejátszó is mert az mondjuk elég húzós áru még, meg úgysem tudnám kihasználni a projektorom is 720p.

köszi a választ üdv Fefe62
Vendég

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: OZs » 2013.03.04. 23:27

Azt tudom, hogy egy 3D-s projektor hogy működik. Azt nem tudom, mit jelent a „3D Ready” a Tiéd esetében. Mitől kevesebb egy 3D-s projektornál? Ha a kivetítő nem fullHD-s, csak 720p, akkor a 3D-s lejátszónak akkor lenne értelme, ha lennének 3D Blu-ray filmjeid a merevlemezen, mivel ezt a 3D-t nem tudó készülékek nem tudják lejátszani. De ha még nincs meg a 3D-s filmgyűjtemény, akkor ehhez a projektorhoz elegendő top-bottom módban készült 3D-s MKV-kat szerezni/csinálni, melyek mérete is jóval kisebb, és bármely 2D-s lejátszóval is kiküldhetőek. Azt kellene tudni, hogy ugye ismeri a side-by-side és top-bottom 3D formátumokat a projektor? Illetve melyikkel tud 24 Hz-et feldolgozni? Bizonyos projektorok csak a top-bottom elrendezésnél tudják a szinte valamennyi HD-s filmnél használt 24 (23,976) fps fogadását. További infókat a 3D-s lejátszót nem igénylő formátumokról ITT találsz.
OZs

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vendég » 2013.03.05. 19:18

Értem nekem egy play on hd mini lejátszóm van ami nem játsza le a 3d filmeket csak két egymás mellett lévő képként, a projektor sem tud ezzel mit kezdeni mert csak akkor kapcsol 3d re ha megkapja a 120hz-et amit ezen a lejátszón nem lehet beállítani.Egyébként zömében side by side filmjeim vannak amit ha laptopról nézek úgy hogy 120hz re állítom a video kártyát a KM player 3D s lejátszójával megy a dolog.És nem is olyan rossz vagy csak nekem nem túl nagyok az elvárásaim
Vendég

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: OZs » 2013.03.05. 20:43

Tehát a projektor nem képes a side-by-side és a top-bottom filmeket „szétvágni”. Ezek szeirnt olyan lejátszó kell, ami valóban 3D-s, azaz HDMI1.4-es kimenettel rendelkezik. Ezek összerakják a projketor helyett is az ilyen 3D-s filmeket, illetve lejátszák a Blu-ray 3D-t is fájlból. Bármelyik 3D-s lejátszónkat merem javasolni: Mede8er-ek, Dune HD Base 3D vagy TV-303D és a Popcorn Hour A-400-at is.
OZs

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vendég » 2013.03.06. 13:46

Igen be kell látnom hogy ez lesz a megoldás választok egy új lejátszót.Köszönöm szépen a segítséget most már kezdek képbe kerülni ezzel a 3d-s dologgal kapcsolatban hála neked.

üdv és köszi fefe62
Vendég

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: zazie66 » 2013.04.20. 16:54

Sziasztok!

Egyik barátom nevezetes évfordulójára szeretnék egy izgalmas lejátszót venni. Most egy Venice-e van, azt nem igazán használja, lassan boot-ol, lassú.

A tv-je 46 inches full HD, de nem 3D. Viszont azt gondolom, hogy ésszerű 3D-s lejátszót ajándékozni, hátha a közeli jövőben cserél. Én most otthon egy Mede8er 1ooo-essel is rendelkezem. Nagyon apró betűkkel írja ki a filmek neveit, nem biztos, hogy neki ez bejönne.

A Popcorn A4oo-asa milyen felhasználói élményt nyújt a Mede8er-hez képest? Nekem van egy PopBox-om is, az nagyon jól megy a feliratok, borítók letöltésével. Mennyire kezdetleges még az A4oo firmware-je?

Melyiket javasoljátok? HDD-t mindenképp vennék neki az új lejátszóba. Vagy esetleg a dupla lemezes Dune-ön gondolkodtam még, bár kezdetleges, egylemezes NAS-a van, arról táplálja most a Venice-t is.

Köszönettel
zazie66

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: OZs » 2013.04.20. 19:50

zazie66 írta:...Én most otthon egy Mede8er 1ooo-essel is rendelkezem. Nagyon apró betűkkel írja ki a filmek neveit, nem biztos, hogy neki ez bejönne.

A Popcorn A4oo-asa milyen felhasználói élményt nyújt a Mede8er-hez képest? Nekem van egy PopBox-om is, az nagyon jól megy a feliratok, borítók letöltésével. Mennyire kezdetleges még az A4oo firmware-je?

A fájlböngésző kb. olyan, mint bármely más lejátszón, én nem vettem észre különbséget. De telepíthetsz más fontot, ha az segít. Illetve jukeboxban nem is kell kiíratni a neveket feltétlenül. Bár 46"-es tévén azért nem gondolom hogy nehezen lenne olvasható.
Nekem is ilyen barát kellene, akitől egy A-400-ast remélhetek ajándékba :) Az A-400-nak még sok a hibája, de tegnap igen nagyot lépett előre az új bétával. 2D-s filmeknél már csak hangsáv váltási problémáról tudok, az is ritka (bár tesztelni csak most kezdjük mi is a tegnapi frissítést). A jukebox még szebb lett. Az biztos, hogy mindennél szebb képet kap, ha az A-400-at használja, hasonlítsuk bármihez a pár százezer forintos lejátszók közül. Hosszabb távon a jelenlegi kínálatunkból az A-400 a legjobb lejátszó ezért, ha együtt tud még pár hétig élni a hibákkal, akkor ez a legkomolyabb ajándék. A két lemezt a lejátszóba (Dune Duo) nekem sosem volt szimpatikus, inkább akkor egy többlemezes NAS mellé. A Duo közel 2 éves modell, lassan meg fog szűnni, és nem 3D-s (bár akinek nincs HDMI-s erősítője, annak a 7.1-es dekóder miatt jól jöhet, no meg a 2D-s filmeknél a teljes Blu-ray licensz is királyság). A Mede8er jó választás, ha minél kevesebb gond nélkül akar mozizni, legyen akár 3D-ről is szó, és a jövő hónapban már arra is lesz tabletes jukebox. De ott van még a Dune Base 3D, jelenleg ennek sincs gyakorlatilag semmi hibája, csak fapados a zenelejátszás és képnézegetés, nehézkes rá normális jukeboxot csinálni, főleg magyarul. Képminőségben a Mede8er és az A-400 között van.
OZs

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
24 hozzászólás • Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3

Vissza: Vásárlás előtt állók kérdései

• Fórum kezdőlap
  • A csapat • Fórum sütik törlése • Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Nem vagy bejelentkezve.