Kosár: még üres a kosarad
Denon DHT-T110
 • Denon DHT-T110
 • Denon DHT-T110
 • Denon DHT-T110
 • Denon DHT-T110
 • Denon DHT-T110
 • Denon DHT-T110
 • Denon DHT-T110
 • Denon DHT-T110

Denon DHT-T110

2.0 aktív hangfal

99 990 Ft (utolsó ár) Denon
Garancia: 1+2 év
Elérhető:
már nem forgalmazott termék!

Ezt is nézd meg: Denon DHT-S514 2.1 Bluetooth hangszóró

A DTH-T110 is alapvetően a TV-készülék hangszóróinak kiváltására készült olyan szobákba, ahol nincs mód különálló hangfalak és erősítő használatára. Analóg és digitális (Dolby Digital/AC3 dekódolás) bemenetekkel is rendelkezik, de Bluetooth-képes lejátszóról érkező zenei stream megszólaltatására is képes, még a legjobb minőséget biztosító aptX™ formátumot is támogatja. Elődjének, a Denon DHT-T100-nak továbbfejlesztett változata, még jobb ár/érték aránnyal.

Sajnos ahogy egyre vékonyabbak napjaink TV-készülékei, úgy „vékonyodik” a hangzásuk is, hiszen nincs már hely bennük komolyabb méretű hangszórók számára. Nem minden esetben van azonban lehetőség arra, hogy erősítő és hangfalak segítségével minőségi hangzást érhessünk el. Az általában a tévék alá helyezhető hangprojektoroknak ilyenkor vehetjük nagy hasznát. A Denon DHT-T110 a nagyobb, akár 50"-es tévéket is elbírja (27 kg-ig), de természetesen nem csak így használható. Analóg (1 darab 3,5 mm-es jack) és digitális (1×optikai és 1×koax) bemenetei garantálják, hogy bármely tévékészülék hangkimenetét csatlakoztathassuk, de eközben párhuzamosan akár egy játékkonzol vagy zenelejátszó is rá lehet kapcsolva. HDMI-bemenettel sajnos nem rendelkezik. DTS-t nem dekódol, csak Dolby Digital (AC3) hangsávokat.

Természetesen, akár egy MP3 lejátszó is csatlakoztatható a hangszóróhoz, de beépített Bluetooth vevővel is rendelkezik. Ennek köszönhetően bármely A2DP profilt ismerő okostelefon, tablet, számítógép, stb. is képes zenét streamelni a Denonra, sőt, a legjobb hangminőséget biztosító aptX™ formátumot is képes fogadni Bluetooth kapcsolaton keresztül. A DHT-T110 meglepően szépen teljesít zenelejátszáskor is, nem csak a mozifilmek hangosításakor. Elődjéhez képest a gyártó módosította a magassugárzókat, de változtatott a digitális jelfeldolgozáson is. Így súlyos mélyeket és szikrázó részleteket is hallhatunk tőle, megújítja az unalmas TV-hangot.

A beépített két magassugárzó és két ovális mély-közép hangszóró mellett még 1–1 basszreflex nyílást is találunk a hangprojektor hátlapján a tévéből leginkább hiányzó erőteljes mély hangok reprodukálása érdekében. A hangzáshoz 3-féle (dialógus, zene, mozi) hangkép választható (elődjénél még 5 volt), valamint éjszakai módban csökken a dinamika, a halk részek kiemelése és a hangos részek lehalkítása révén. Ha 5.1-es Dolby Digital jelet kap az optikai vagy koax hangbemenetén, a Denon saját virtuális térhangzását használva (Denon Virtual Surround) próbál a DHT-T110 is surround hangzást létrehozni.

A DHT-T110 mellé nem csak optikai és analóg csatlakozókábelt kapunk, hanem egy infra távirányítót is – bár természetesen minden funkciónak külön gombja van magán a hangfalon is. A készülék képes megtanulni a tévénk infra távirányítójának hangerő jeleit is, így akár a megszokott távirányítóval is vezérelhetjük.

A DHT-T110 főbb paraméterei:

 • Közép-mélysugárzó: 2 darab 2"×5" (50×127 mm) ovális sugárzó
 • Magassugárzó: 2 darab 0,5" (12,7 mm)
 • Áramfogyasztás (üzem/készenlét): 30/0,5 watt
 • Frekvenciaátvitel: 40 Hz–20 kHz
 • Teherbírás: 27 kg
 • Súly: 4,3 kg
 • Fizikai méretek: 608×71×355 mm

A vásárlás után 30 napon belül a lenti linken regisztrálva 3 év garanciát biztosít erre a termékre a magyarországi forgalmazó!

Gyártó magyar weboldala: link...
Adatlap angol nyelven: link...
Regisztráció az 3 év garanciához: link...

Kapcsolódó/ajánlott termékek a webshopban:

» Denon DHT-S514 – 2.1 Bluetooth hangszóró

Jelmagyarázat:

igen igen
nem nem
talán opcionális/nincs adat
Hangsugárzó

igen  álló hangsugárzó
nem  polcra, állványra való kisebb hangsugárzó
nem  falra szerelhető hangsugárzó
nem  falba, álmennyezetbe szerelhető hangsugárzó
nem  center hangsugárzó
nem  surround hangsugárzó
nem  mélynyomó
nem  5.0-ás szet
nem  5.1-es szet
nem  7.0-ás szet
nem  7.1-es szet
igen  2-utas
nem  2,5-utas
nem  3-utas
nem  3,5-utas
nem  bikábelezhető
nem  levehető az előlapi selyem vagy rács
nem  csak párban vásárolható (eltérő bal- és jobboldali kivitel)

Az alábbi tesztek, hírek ill. tudástár cikkek jelentek meg ezzel a készülékkel vagy márkával kapcsolatban:

Tudástár cikkek:
» aptX hangformátumok [2016-03-13]

Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu