Kosár: még üres a kosarad

Újabb ajándék Hauber Zsolt CD akció

Ha most az alábbi készülékekből vásárolsz, megajándékozunk az Ice Coffee (Hauber Zsolt projekt) legújabb CD-lemezével, melyen a szerző-producer saját kezű aláírását is megtalálod – csak a Lejátszó.hu vásárlói számára!

Két lemez közül is választhatsz; vagy az itt bemutatott Ice Coffee – Lounge 2010 lehet a Tiéd, vagy a Minimal – 2010 The Elements. Választásodat jelezheted a megrendelés megjegyzésében, ennek hiányában meglepetés lesz, hogy a kettő közül melyiket kapod!

Ha a megrendelt készülékedhez merevlemezt is kérsz, arra előre felmásoljuk Neked a CD tartalmát, az eredeti minőséget veszteségmentesen megőrző FLAC formátumban, hogy azonnal élvezhesd azt, akár CD-lejátszó nélkül is. Ráadásképpen a szerző több klippjét is megtalálod majd a winchesteren!

Hauber Zsoltot a legendás Bonanza Banzai együttes zeneszerző billentyűseként ismerhette meg az ország. 1990 és 1994 között tíz, óriási sikerű lemezt jelentetett meg a csapat, számtalan korszakalkotó dallal és hihetetlen sikerű koncerttel ajándékozva meg az azóta is példátlan méretű és lelkesedésű rajongótáborát.
A Bonanza Banzai után Zsolt zenei producerként számos hazai sláger, valamint tv-műsorok (pld. Frei Dosszié) zenéit szerezte. Önálló albummal azonban csak 2010-ben jelentkezett, amely az elektronikus zene régi és új világát ötvözi, minden korosztály számára fogyaszható formában; Minimal – 2010 The Elements címen.

A Zsolt nevével fémjelzett Ice Coffee projekt 2008-as indulásakor évente egy újabb hasonló stílusú – lounge, azaz háttérzenének, elalváshoz is remek, lassú, nyugodt – zenéket tartalmazó lemez kiadása volt a terv. Ajándékunk tárgya, a Lounge 2010' immár a harmadik a sorban, méltó folytatása az előzőknek. Halgass bele az Ice Coffe weboldalán, ahol a korábbi CD-ket is meg tudod rendelni!

Hálásak lennénk, ha miután meghallgattad a lemezt, megosztanád velünk (és így a zeneszerzőjével, előadójával is) élményedet, megírnád azt is ha tetszik, de azt is ha éppen valami nem a Te szájad íze szerinti rajta. EBBEN a fórumtopikban bárki megírhatja a véleményét, beszélgethet másokkal a szerzőről, vagy a műfajról, de ha kérdésed lenne Hauber Zsolthoz, van esély rá, hogy válaszol is itt :)

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu