Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Újabb elismerések a REVO-nak

Újabb elismerések a REVO-nak

2013. december 7.  11:45
|

Az elmúlt hónapokban számos nemzetközi médiumban szerepeltek a skót REVO termékei, főleg az ősszel bejelentett új modellek (AXiS X3SuperConnect). Olyan ismert lapokból gyűjtöttünk össze néhány írást/értékelést, mint az angol Mac Format, a Stuff, aThe Sunday Times és az amerikai Gear Patrol. A tesztek kb. egyetértenek abban, hogy vélhetően a REVO az adott termékkategória legjobbja, kiváló hangzásával, stílusos megjelenésével és számtalan szolgáltatásával.

Elsősorban Macintosh felhasználóknak szól a nemzetközi Mac Format magazin, amely decemberi számának nyomtatott kiadásában a már Apple Lightning™ csaltakozóval ellátott REVO AXiS X3-at vette górcső alá. Nem meglepő módon 5-ből 5 csillagos minősítést kapott az új AXiS, melyről már mi is beszámoltunk október végén. Egyetlen negatívumként az egyszerű távvezérlőt említik, amely változatlan (de a színes érintőképernyő miatt általában szükségtelen is) elődjéhez, a raktárról kapható – még 30-pines Apple dokkcsatlakozóval szerelt – AXiS XS-hez képest:

 

Az angol Stuff.tv magazin már a SuperConnect bejelentésekor hírt adott az új REVO rádióról. A karácsonyra megjelent Winter Survival Guide – azaz téli túlélési segédlet – nyomtatott kiadványuk egyik ajándéktippje a SuperConnect. Szerintük a készülék a legjobb ajándék a zene megszállottjai számára az idén, és a rádióval elérhető Spotify prémium előfizetés 20 millió zeneszámmal akár 2165 karácsonyáig is elszórakoztatja a REVO tulajdonosát :) Sajnos azonban nem Magyarországon, mert hazai IP-címről nem használható a szolgáltatás... Ettől függetlenül idehaza is élvezhetjük a számítógépen vagy NAS-on tárolt zenefájljainkat, az FM-, DAB- és internetrádiókat a SuperConnect-en is – amint kapható lesz nálunk.

 

A The Sunday Times november 3-án megjelent tabletes változatából származik az alábbi képernyőfotó, amely 5-csillagos értékelés mellett ajánlja a SuperConnec-et olvasóinak, kiemelve a szuper hangzást, a stílusos, a legtöbb otthonba illő megjelenést és a számtalan funkciót, amivel ez a lejátszó rendelkezik. A többsávos rádiók között a „Legjobb vétel” címet is megkapta a készülék, megelőzve 3 riválisát:

 

Az amerikai férfimagazin, a Gear Patrol karácsonyra 12 remek ajándékot gyűjtött össze elsősorban persze férfi olvasók számára. A REVO SuperConnect többek között olyan termékek mellett (előtt) került fel a lista elejére, mint a Google Chromecast, a vadiúj XBOX One játékkonzol, a Cambridge Audio Minx Go bluetooth hangszóró, a Sony STR-DN840 házimozi-erősítő, a Bowers & Wilkins P7 fejhallgató vagy épp a Pioneer SP-SB23 hangprojektor és mélynyomó:

 

Aktuális REVO kínálatunk a webshopban: link...
Gyártói Facebook oldal: link...


Címkék:   REVO   teszt   SuperConnect   AXiS X3   Mac Format   Gear Patrol   The Sunday Times   Stuff.tv   AXiS XS   Spotify   Apple Lightning  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu