Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Szeretnéd, ha a futár értesítene kiszállítás előtt...

Szeretnéd, ha a futár értesítene kiszállítás előtt?

2017. június 23.  16:23
|

Mostantól ez is megvalósítható, miközben több száz forint is a zsebedben maradhat utánvétes megrendelés esetén. Persze, ha Lejátszó.hu-s vásárlásod értéke a 88 888 Ft-ot eléri, a kiszállítás továbbra is ingyenes. 

Ha megsétáltatnád a kutyát, leugranál a játszótérre a gyerekkel vagy a közeli boltba, illetve bármi más dolgod akadna, amíg elvileg otthon kellene dekkolnod a megrendelt csomagodat várva, itt a megoldás. Mostantól 100 Ft-ért kérhetsz előzetes telefonhívást a GLS futártól. Az első kézbesítést megelőző 1 órán belül a futár a megadott telefonszámon felhív, és tájékoztat a várható érkezéséről, valamint a csomaghoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokról (utánvét, átvételre jogosult személy stb.), hogy felkészülhess a csomag fogadására. Ezt az opciót vásárlásod közben pipálhatod ki.

Ha pedig „Nekünk 8!” akciónk keretén kívül, tehát 88 888 Ft alatt vásárolsz, akkor bár nem ingyenes a kiszállítás, de jó hír, hogy csökkent mind maga a kiszállítási díj, mind az utánvételi díj, utóbbi számottevően. Erről és a vásárlási információkról bővebben ITT tájékozódhatsz.


Címkék:   kiszállítás   utánvét  

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu