Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Popcorn Hour A-400 premier az AVTrend 2012 kiállít...

Popcorn Hour A-400 premier az AVTrend 2012 kiállításon

2012. november 6.  14:47
|

2012. nov. 10-11-én, a Váci úti WestEnd Hiltonban rendezik az egykor Házimozi és Hifi Show-nak hívott népszerű kiállítást Audio Video & Multimédia Trend 2012 néven. A sok kiállító között a Popcorn Hour, a Mede8er, a Dune HD jól bevált és vadiúj médialejátszói, valamint a Synology 2013-as NAS-ai  is részt vesznek.

A Popcorn Hour legújabb lejátszója, az A-400 ezen a kiállításon mutatkozik be először Magyarországon, de Európában is. Bár az összes eddigi Popcorn Hour is a legjobb képminőséget biztosító és legdrágább Sigma Designs médiaprocesszorokat használta, a világelsőként az A-400-ban debütáló SMP8911 nem csak a kétmagos architektúrát, a 800 MHz-es sebességet és a fullHD 3D-s lejátszást hozza el végre, de az integrált VXP technológia olyan képet garantál, amit eddig csak a több ezer EUR árú külső videóprocesszoroktól láthattunk.

Ugyancsak itt mutatkozik be magyar kiállításon először a Mede8er MED1000X3D nevű 3D-s médialejátszója is, ami egy fullHD 3D készülék a legújabb Realtek médiaprocesszorral. Ha szükség van belső HDD-re, a MED1000X3D egyedi X-bay lemezágya lehetővé teszi, hogy tetszőleges méretű és kapacitású merevlemezeinket csavarozás nélkül, egyetlen mozdulattal helyezzük be a készülékbe vagy cseréljük ki őket – akár működés közben is.

Az ország legnagyobb multimédiás kiállításán bárki tudakozódhat afelől is, hogy miért éppen a Dune HD különböző modelljei illenek bele otthoni házimozirendszerébe, miért ezek az eszközök legyenek a hálózati médialejátszás sarokkövei. Bárki tudakozódhat a már jól bevált, népszerű modellekről, ugyanakkor egy újdonság beharangozása is megtörténik majd. Hamarosan érkezik a Dune HD Base 3D, az első 3D-s Dune, amiről a forgalmazó NEON Multimedia Kft. munkatársai adnak bővebb tájékoztatást.


AVTrend
Ha multimédia kiállítás, akkor elmaradhatatlan a Synology NAS-ok részvétele, hiszen a NAS a hálózati médialejátszás egyik oszlopa lehet rengeteg egyéb funkciója mellett. Bárki megtapasztalhatja, milyen praktikus hálózati háttértár lehet a Synology NAS egy háztartásban, milyen megbízható központja lehet filmjeinknek, zenéinknek, amiket házimozirendszerünk tökéletes minőségben lejátszhat róla. A legkisebb, otthoni modellektől a nagyobb cégek, irodák igényeire tervezett készülékekig minden Synology-termékről és az azokhoz tartozó operációs rendszerről, a DSM-ről is felvilágosítást kap minden kedves érdeklődő.

Ezen termékek magyarországi disztribútora, a NEON Multimedia Kft. szeretettel vár minden látogatót a budapesti WestEnd Hilton hotel M. szintjén lévő BOARD I. terembe. A helyszínen 3000 Ft-os jegyárból előre regisztráltaknak 40% kedvezmény jár, ezért javasolt regisztrálni AZ ESEMÉNY HONLAPJÁN, ahol minden egyéb információ megtalálható a programokról, kiállítókról.


Címkék:   AVTrend   Mede8er   Popcorn Hour   Dune HD   Synology   multimédia   NAS   médialejátszó  

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu