Főoldal » Hírek » Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV+, Amazon Prime...

Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV+, Amazon Prime...

2023. március 10.  18:19
|

Előző hírünkben már készültünk az első médialejátszónkra, amely kompromisszumok nélkül játszik le minden tartalmat a legnépszerűbb stream-szolgáltatóktól. Ma megérkezett, sőt, egy kisebb „testvérrel” együtt jött meg a Dune HD Homatics R 4K Plus! Közös bennük, hogy nem „valódi” Dune HD lejátszók, de azzá tehetők az ingyenes Dune HD Media Center alkalmazással.

A kisebb modellről a BOXY-ról a Dune-HD.hu márkaoldalunkon már 2 héttel ezelőtt beszámoltunk, aki még nem olvasta, ITT megnézheti, miről is van szó.

Mind a BOXY-hoz, mind a kicsit többet tudó Homatics Box R 4K Plus-hoz ingyenesen letölthető a Dune HD által kifejezetten ezekhez a készülékekhez készült Dune HD Media Center android alkalmazás – telepítési útmutató angolul ITT olvasható, a magyar változat hamarosan felkerül a Dune-HD.hu oldal terméktámogatási cikkei közé IDE.

Az androidos alkalmazást a Dune HD folyamatosan fejleszti, ahogy fejlődik az valódi Dune lejátszók firmware-jében is. A két lejátszó Android TV rendszerét, firmware-jét a Homatics és a BOXY frissíti a jövőben, ehhez a Dune HD-nak vélhetően nem sok köze lesz. Ezek a modellek igen kedvező árú megoldást kínálnak azoknak, akiknek elsődleges felhasználás az online stream-szolgáltatók kínálatában megtalálható filmek és sorozatok lejátszása, miközben egy jól használható médialejátszót is szeretnének. A Dune HD alkalmazása az utóbbihoz segít hozzá, hiszen megkapjuk a Blu-ray fájlok menüs lejátszását, a kiváló fájlkompatibilitást, a konkurensek közül kiemelkedő Dolby Vision lejátszást, a My Collection filmes jukeboxot és a gyors, kiforrott kezelőfelületet. És menni fog a Netflix is 4K-ban, Dolby Vision képpel és Dolby Atmos hanggal.

A profi házimozikba azonban továbbra is a Realtek processzoros Dune HD lejátszóinkat javasoljuk – a két újdonság leírásaiból kiderül, hogy miért.

 

Aktuális Dune HD kínálatunk: link...
BOXY with Dune HD Media Center: link...


Címkék:   Dune HD   Homatics Box R 4K   BOXY   médialejátszó   Netflix   Disney+   HBO Max   Apple TV+  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu