Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » LAST MINUTE karácsonyi okosotthon akciók!

LAST MINUTE karácsonyi okosotthon akciók!

2017. december 18.  15:26
|

Kezdőcsomag, vezérlőközpontok, egyéb okosotthon készülékek sora vár kedvezményes áron, ha most szeretnél belevágni okosotthonod kialakításába vagy továbbfejlesztésébe. Ne feledd, az okosotthon már nem luxus, a luxus az, ha kihagyod ezeket az akciókat! A kedvezmények 2017. dec. 24. éjfélig érvényesek!

1. Fibaro Starter Kit + ajándék Fibaro Swipe csomag


Kezdetnek itt egy okosotthon csomag azoknak, akik most vágnának bele otthonuk okosításába, de nem tudják elsőre, milyen eszközökkel tegyék. A Fibaro kezdő csomagja egy szuper ár-érték arányú első lépés, és most ráadásul még ajándék Fibaro gesztusvezérlő jár hozzá, amivel intelligens eszközeidet egyszerű kézmozdulatokkal vezérelheted. A csomag tartalmazza a legfontosabb eszközöket: Home Center Lite - központi vezérlőegység, nyitásérzékelő, mozgásérzékelő, füstérzékelő, vízérzékelő, intelligens dugalj.
TUDJ MEG TÖBBET AZ AKCIÓS CSOMAGRÓL ITT!

Fibaro Starter Kit + Swipe
2. Fibaro Home Center 2 – 25 000 Ft kedvezménnyel

A Fibaro Home Center 2 okosotthon-központ segítségével gyorsan és hatékonyan vezérelheted az otthonod vagy irodád kiépített rendszerét. Akár 230 kompatibilis eszközzel és érzékelővel is tud egy időben kommunikálni a Z-Wave kommunikációnak köszönhetően. A Home Center 2 egyetlen, egyszerű „plug’n’play” készülékbe integrál számos bonyolult vezérlő, automatizáló és internet protokollt. Átlátható, következetes felületével könnyen kezelhető az okosotthon, akár útközben, mobilkészülékről is. Mivel a vezérlőközpont az okosotthon alapja, ez egy ideális alkalom, hogy 25 000 Ft-tal olcsóbban kezdd el a kiépítést.
TUDJ MEG TÖBBET A FIBARO HOME CENTER 2-RŐL ITT!

Fibaro Home Center 2
3. Zipato Zipatile – 5000 Ft kedvezménnyel

A szlovén Zipato cég tabletre hasonlító, Z-Wave-es Zipatile okosotthon-központja nem csupán jól néz ki, de hihetetlenül sokoldalú is. A Zipato beleszorított számos érzékelőt, egy kamerát, mikrofont, hangszórókat és néhány külső kapcsolatot is. Ezért ez az okos és nagyon mutatós, „minden-egyben” készülék egy komplett okosotthon-vezérlőközpont, ami képes kiváltani vagy kiegészíteni egy sor másik otthonautomatizációs eszközt, mint például a biztonsági rendszer, fali termosztát, okosotthon vezérlő vagy a videós kaputelefon. Díszítsd praktikusan otthonod most 5000 Ft megspórolásával!
TUDJ MEG TÖBBET A ZIPATO ZIPATILE FEHÉR VAGY FEKETE SZÍNVÁLTOZATÁRÓL!

Zipato Zipatile4. Zipato Zipabox – 5000 Ft kedvezmény
A Zipabox a legrugalmasabb okosotthon-vezérlőközpont jelenleg a piacon. Z-Wave technológiával már eleve rendelkezik, de köszönhetően moduláris bővíthetőségének, más okosotthon platformokkal – mint például a ZigBee, EnOcean, 433MHz és KNX – is együttműködhet.
TUDJ MEG TÖBBET A ZIPATO ZIPABOX-RÓL ITT!

Zipato Zipabox
5. Vera Control okosotthon vezérlőközpont család – 2500-10000 Ft kedvezmény

A kicsi, de sokoldalú Vera Edge-től a nagyobb testvér Vera Plus-on át a biztonságra különös hangsúlyt fektető Vera Secure-ig most minden Vera okosotthon központ akciós: 2500-5000-10000 Ft-tal olcsóbban veheted meg őket. A Vera központok segítenek beilleszteni Z-Wave-es készülékeinket az otthoni hálózatba úgy, hogy távvezérlővel, okostelefonnal, tablettel vagy asztali számítógéppel is irányítani lehessen azokat.

Vera Control

6. Poly Control Danalock V3 ajtózár – 5000 Ft kedvezmény

A Danalock V3 már meglévő ajtózárszerkezetre szerelhető elektromotoros zármozgató. A hozzá külön beszerezhető, kompatibilis zárbetétekkel működik. Belülről forgató- vagy érintőgombbal, kívülről kulccsal is nyitható/zárható, amennyiben a távirányító vagy az okosotthon-központ éppen nem működik. Z-Wave rendszerekkel, de Bluetooth-on keresztül is használható.
TUDJ MEG TÖBBET ERRŐL AZ OKOS AJTÓZÁRRÓL!

Poly Control Danalock V3
7. 
Popp CO Detektor – 5000 Ft kedvezmény

A POPP CO detektor beépített Z-Wave technológiájával segít még biztonságosabbá tenni okosotthonod. Az elektrokémiai érzékelő irányítása alatt tartja a levegő minőségét, és megbízhatóan figyelmeztet, amikor a szén-monoxid tartalom elér egy kritikus szintet.
TUDJ MEG TÖBBET A POPP CO DETEKTORROL ITT!

POPP CO Detektor
8. AEOTEC Nano Dimmer – 3000 Ft kedvezmény

Az AEOTEC Nano Dimmer egy kompakt modul, amivel szabályozható fényerejű eszközöket tudunk vezérelni Z-wave hálózaton keresztül. Nagy előnye a relékkel szemben, hogy nincs szükség a nulla vezeték bekötéséhez, elég a fázis.
TUDJ MEG TÖBBET AZ AEOTEC NANO DIMMERRŐL ITT!

AEOTEC Nano Dimmer
9. Aeotec Smart Energy Switch 3 – 1500 Ft kedvezmény

Az AEOTEC Smart Energy Switch 3 bármilyen 220 V-os konnektorba bedugható okosító adapter. Segítségével utólagosan távvezérelhetővé, felügyelhetővé, biztonságosabbá tehető bármely aljzat.
TUDJ MEG TÖBBET ERRŐL AZ OKOSÍTÓ ADAPTERRŐL ITT!

Aeotec Smart Energy Switch
Tekintsd meg a Lejátszó.hu további akcióit is média- és zenelejátszókkal, erősítőkkel, mobil kiegészítőkkel!


Címkék:   okosotthon akció   Fibaro   Aeotec   Vera Control   Danalock   Zipato  

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu