Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Kipróbáltuk: inXtron Taurus Mini Super-S LCM merev...

Kipróbáltuk: inXtron Taurus Mini Super-S LCM merevlemez ház

Bevezető

2011. április 24.  19:58
|

E heti tesztalanyunk az inXtron Taurus Mini Super-S nevű merevlemez háza, melynek különlegessége, hogy 2 darab 2,5”-ös HDD fogadására képes, illetve, hogy ezeket RAID-ben is képes kezelni.

inXtron Taurus Super Mini-S

A készülék szépen megmunkált, eloxált alumínium házból készült, amely hőleadási képességeit a mérnökök ki is használták, sőt megfelelően kialakított hűtőbordákat is találhatunk a ház alján. A két merevlemezes RAID üzemmód mellett sem látták szükségét aktív hűtés beépítésének, használat során a merevlemezek hőmérséklete 33–35º C fok között mozgott, ez csak 80 GB adat másolása során ugrott meg, akkor sem lépte túl a 44º C fokot. Megfelelő merevlemez választás mellett így teljesen hangtalan külső meghajtót kapunk.

A dobozról és annak tartalmáról túl sokat nem lehet írni, megfelelő minősségű volt, semmi extrával, viszont mindenképp pozitív, hogy a szükséges kábelek (még az USB és eSata is) mind mellékelve voltak, ugyanúgy ahogy a szereléshez szükséges csavarok. A csavarok érezhetően jobb minőségűek mint sok más gyártó eszközeiben, ahol a fej az első szerelés után deformálódik.

A cikknek nincs még vége, olvasd tovább! »


Címkék:   inxtron   taurus   merevlemez ház   hordozható merevlemez   raid  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu