Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Izgalmas okosotthon-vezérlők a Zipatotól

Izgalmas okosotthon-vezérlők a Zipatotól

2017. szeptember 28.  13:28
|

Ha okosotthonról van szó, mi a Z-Wave szabványban hiszünk, hiszen segítségével számos gyártó rengeteg készülékét használhatjuk egy rendszerben. Az okosotthon szívét adó vezérlőközpont esetében is fejvakarásra késztet a választék, a horvát Zipato pedig moduláris, illetve kijelzővel rendelkező, többféle okosotthon rendszerbe is beépíthető készülékeivel mindent megtesz, hogy felfigyeljünk rá.

Jó pár szempont alapján választhatunk vezérlőközpontot Z-Wave-es okosotthonunkba: milyen a kapacitása, kompatibilitása, ára, kinézete, stb. A horvát Zipato cég immár általunk is forgalmazott két vezérlője különleges kialakításuknak köszönhetően igyekszik számos igényt kielégíteni mind funkcióban, mind külcsínben.

A fehér és fekete színben is megvásárolható Zipato Zipatile-ba a gyártó beleszorított számos érzékelőt, egy kamerát, mikrofont, hangszórókat és néhány külső kapcsolatot is. Ezért ez az okos és nagyon mutatós, „minden-egyben” készülék egy komplett okosotthon-vezérlőközpont, ami képes kiváltani vagy kiegészíteni egy sor másik otthonautomatizációs eszközt, mint például a biztonsági rendszer, fali termosztát, okosotthon-vezérlő vagy a videós kaputelefon. Ránézésre egy falra szerelhető tabletre hasonlít, díjnyertes dizájnja révén akár modern otthonod dísze is lehet. Hálózatunkhoz WiFi-n és etherneten is képes csatlakozni, és külön modulokkal nem csak Z-Wave, de Bluetooth és ZigBee eszközökkel is használhatóvá tehető, továbbá egy lakásban, házban akár több Zipatile is felszerelhető és összeköthető. Elegáns és költséghatékony megoldást biztosít akkor, ha nem csak telefonon, tableten, de a falon egy adott helyen állandóan elérhető vezérlő felületre van szükségünk.

ZpaTile
A Zipato Zipabox a legrugalmasabb okosotthon-vezérlőközpont jelenleg a piacon. Z-Wave technológiával már eleve rendelkezik, de köszönhetően moduláris bővíthetőségének, más okosotthon platformokkal – mint például a ZigBee, EnOcean, 433MHz és KNX – is együttműködhet. Ezen kívül csatlakoztatni lehet régebbi készülékeket (pl. biztonsági érzékelőket), és további funkciókkal is bővíthető (pl. biztonsági mentés, USV). Mindegyik bővítőmodul külön megvásárolandó, és könnyen csatlakoztatható. A Zipabox egyszerűen használható, de erőteljes, webalapú felhasználói felülettel rendelkezik, amivel ellenőrizhetjük az összes csatlakoztatott készüléket, illetve automatizációs parancsainkat. Az intuitív grafikus felhasználói felület lehetővé teszi saját programok megalkotását anélkül, hogy programozási képességekkel rendelkeznénk.

Zipato Zipabox
Részletesebb információkat a fentebb linkelt termékadatlapokon találsz, de kérdezz tőlünk elérhetőségeinken bátran, illetve ugorj be hozzánk bemutatótermeinkbe! Ha pedig érdekel bővebben is az okosotthon, tájékozódj a Távvezérlés.hu-n!


Címkék:   okosotthon   Zipato   ZipaTile   Zipabox   vezérlőközpont   Z-Wave  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu