Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » iOS jukebox a Mede8er-től

iOS jukebox a Mede8er-től

2013. május 6.  14:35
|

Február 26-án írtunk először a Mede8er 3DX lejátszóira várható tabletes jukeboxos távirányító alkalmazásról. Az akkor hírünkben még egy nem hivatalos fejlesztést mutattunk be, de azóta már a Mede8er is belekezdett egy saját app megírásába. A Mede8er magyar Facebook oldalán ma megjelent videó ezt a programot mutatja be, mely várhatóan még májusban elérhető lesz...

Most már hivatalos információ: májusban érkezik a gyártó saját – holland – fejlesztésű iOS távvezérlője iPad-re és iPhone-ra, iPod touch-ra. Ennek megjelenése után várható az androidos alkalmazás is, illetve vélhetően több külső fejlesztő is kirukkol heteken belül saját mobil programjával, amely a Mede8er v2-es firmware fejlesztései révén képes kezelni és a telefon, tablet kijelzőjén megjeleníteni a lejátszó jukebox-os felületét. Ellentétben az eddig etalonnak számító Popcorn Hour NMJ jukebox mobil alkalmazással, a Mede8er programja nem csak tableteken, de telefonokon is használható lesz az első pillanattól kezdve. Így nem kell külön alkalmazást vásárolni a tablettel nem rendelkezőknek, a gyártó rájuk is gondolt.

 

Zenei és filmes jukebox a hivatalos alkalmazásban iPad-en

 

A fenti videó a Mede8er ma indult magyar YouTube csatornáján érhető el, ahová a jövőben több bemutató film is felkerül majd napjaink egyik legjobb (és leghosszabb garanciával rendelkező!) 3D-s lejátszójáról.

A május fontos hónapnak ígérkezik a Mede8er életében, hiszen a február óta béta verzióban már elérhető v2-es firmware (aminek a jukebox távvezérlése is köszönhető) szintén e hónap elején válik hivatalossá a tervek szerint.

Aktuális Mede8er-kínálatunk a webshopban: link...
Mede8er magyar nyelvű gyártói oldal: link...
Magyar Mede8er fórum és terméktámogatás: link...
Mede8er magyar Facebook oldal: link...


Címkék:   Mede8er   jukebox   iPad   iPhone   iPod Touch   Android   jukebox+   NMJ Navigator   Popcorn Hour  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu