Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Hivatalosan is bejelentették a fehér iPhone 4-et!

Hivatalosan is bejelentették a fehér iPhone 4-et!

2011. április 27.  17:42
|

Mint tegnap arról már olvashattatok, a fehér iPhone 4 több hónapja húzódó kálváriája után, számtalan független forrás is előrejelezte a készülék április 28.-i megjelenését. Ma végre az Apple is kiadott egy közleményt, amelyben ezt megerősítette!

iPhone4 whiteAz Apple végre bejelentette a fehér iPhone 4 megjelenését, ahogy sejteni lehetett április 28.-i dátummal. De az öröm nem felhőtlen, mert csak a következő országokban lesz elérhető: Ausztria, Ausztrália, Belgium, Kanada, Kína, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Hong Kong, Írország, Olaszország, Japán, Luxemburg, Macau, Hollandia, Új Zéland, Norvégia, Szingapúr, Dél Korea, Spanyolország, Svájc, Svédország, Tajvan, Thaiföld, az Egyesült Királyág és természetesen az Egyesült Államokban.

Azt, hogy Magyarország miért nem szerepel a listában, nem egészen értem, hisz az iPad 2 esetében az elsők között voltunk.
Ugyanakkor jegyezzük meg, a fehér iPhone 4 mostani megjelenésében nem látok sok logikát, kivéve, ha a következő generáció tényleg késni fog, ahogy ezt már suttogják egy ideje...


Címkék:   iPhone   iPhone 4   iPhone 4 white   Apple  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu