Főoldal » Hírek » Heatit Z-TRM3 akció!

Heatit Z-TRM3 akció!

2023. november 17.  20:46
|

Most, a fűtési szezon kezdetén és az ünnepek közeledtével egy akcióval szeretnénk segíteni azoknak, akik fűtésük korszerűsítésén gondolkodnak, vagy okosotthon-rendszerüket szeretnék továbbfejleszteni. De akciónk annak is érdekes lehet, aki még nem rendelkezik okosotthonnal, viszont előre gondolkodva már most olyan eszközöket választ, amelyek később vezérlőközponthoz illeszthetők, és addig is képesek önállóan ellátni alapfunkciójukat.

Egy ilyen eszköz a Heatit Z-TRM3 fali termosztát. Akár önállóan, de természetesen Z-Wave okosotthon rendszerbe illesztve is használhatjuk elektromos fűtőpanelek, fűtőszálak vagy relék kapcsolására (230V / max. 16A). De alkalmas 230V kapcsolófeszültséget használó kazánok vagy fűtésszelepek vezérlésére is. A Heatit fali szerelvényhez hasonlóan a Z-TRM3 is illeszkedik a System 55 szabványhoz, tehát sorolható más fali szerelvénygyártó (pl. GIRA) ilyen méretű kapcsolóival, dugaljaival.

 

Előlapján 3 érintőgomb egy nagy méretű LED-es kijelzővel segíti a manuális kezelést, és gyerekzárat is tartalmaz. A kijelző akár mindhárom használható szenzor (egy beépített, két külső) aktuális értékét, a kívánt hőmérsékletet és a fűtés aktív/inaktív (fűt/nem fűt) állapotát is meg tudja jeleníteni. Beállítható az is, hogy a háttérvilágítás teljesen kikapcsoljon egy idő után, és csak érintésre kapcsoljon be ismét – ez pl. hálószobában lehet hasznos.

Ha a szoba hőmérsékletét előre beállított heti program szerint kívánjuk szabályozni, a programozást egy Z-Wave vezérlőközpont felületén kell megtennünk, tehát önmagában használva nem időzíthető a Z-TRM3, saját belső órája nincs..


A termosztát belső hőmérőt is tartalmaz – a fenti képen jól látható a belső szenzor számára a légáramlást biztosító rácsok az előlap oldalain, körben.
Egy 3 méteres padlószenzort kapunk a Z-TRM3 mellé, és egy további (pl. külső szobahőmérő) bemenetünk marad még szabadon. A távolabbi, külső szenzornak akkor van értelme, ha a termosztát nem ideális helyre kerül (pl. ajtó mellé, huzatos helyre), ahol bizonyosan más a hőfok, mint ott, ahol számunkra fontos (pl. a fotel mellett). Az alábbi szenzorhasználati módok választhatóak ki a termosztát kijelzőjén, amelynek fényereje 10 fokozatban állítható:

  • Csak a padlószenzor (kapjuk a termosztát mellé) használata

  • Beépített levegőhőmérő használata

  • Beépített levegőhőmérő + padlószenzor egyidejű használata

  • Külső szobaszenzor használata

  • Külső szobaszenzor + padlószenzor egyidejű használata

A Z-TRM3 termosztát a csatlakoztatott fűtőegység fogyasztását is tudja mérni. A Heatit elkészítette legtöbb eszközének SmartThings illesztőprogramját is, így a Z-TRM3 is használható a Samsung SmartThings platformjával, így az Aeotec Smart Home Hub vezérlőközponttal (amit jelenleg a fantasztikusan akciós kamerás csomaggal érdemes választani!).

Visszatérve végre hírünk címére, az ígért akcióra: a Heatit Z-TRM3 december 31-ig – de inkább csak az akciós készletünk erejéig – 12 000 forinttal olcsóbb áron érhető el mindkét színváltozatban! Az akciós termosztátok a következő linkre kattintva érhetők el:

Heatit Z-TRM3 fehér
Heatit Z-TRM3 fekete


Címkék:   okosotthon   Heatit   termosztát   fűtés   okosfűtés   akció   Z-Wave  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu