Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Apple Online Store most már Magyarországon is

Apple Online Store most már Magyarországon is

2011. szeptember 20.  15:22
|

Tegnap óta most már az Apple online boltja a magyar vásárlók részére is elérhető, szinte az összes termékével együtt. A vásárolható termékek közül kimaradt többek közt az Apple TV, mivel az online tartalmakat sem érhetjük el az iTunes-on keresztül.

Viszont nagy piros pont, hogy az iPhone most már kártyafüggetlenül is megvásárolható közvetlenül a gyártótól, így remélhetőleg a szolgáltatók is újraszámolják majd áraikat, illetve a szürke importból származó független telefonok sem aranyárban fognak már megérkezni a felhasználókhoz.

 

Apple Store Magyarországon

 

Viszont semmi esetre sem gondolom, hogy ez egy olyan hatalmas lépés lenne, mint ahogy ezt már szinte az egész magyar interneten olvasni lehet!

Mi történt? Igazából semmi. Van még egy webáruház, ahonnan lehet rendelni. Érezhetően olcsóbbak nem lettek a termékek, gyorsabban nem jutunk hozzájuk, illetve eddig el nem érhető eszközöket most sem tudunk megvenni. Akkor mégis miért örül ennek mindenki annyira? Ez kellett a büszkeségünknek? Felesleges. Nem mi vagyunk kiváltságosak, hisz a cseh, lengyel és egyesült arab felhasználók is kaptak Online Store-t.

Az lett volna a nagy lépés az Apple részéről, ha olyat hoz el kicsiny hazánkban amiről csak hallottunk, és álmodoztunk eddig. Például az iTunes zenei boltját. Addig ez csak egy újabb webáruház, nem feltétlenül a legjobb kínálattal, szolgáltatásokkal. Ja, bocs, van gravírozott iPad 2… De jó.


Címkék:   Apple   Store   iTunes   iPhone   Mac  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu