Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Aperture nemsokára iPad-en is?

Aperture nemsokára iPad-en is?

2011. május 20.  22:20
|

Az Apple az iPhoto-val és az Aperture-el két saját fejlesztésű fénykép feldolgozó alkalmazással is rendelkezik számítógépeire. A napokban került elő egy 2 éves szabadalom, amely a komolyabb felhasználónak szánt Aperture működését mutatja egy érintőképernyős eszközön.

Az iMovie után most már joggal számíthatunk arra, hogy az Apple táblagépe videó szerkesztési képességeit kiegészítik fénykép szerkesztéssel is. A szabadalomban részletesen le van írva, hogy az Aperture az érintőképernyős eszközön hogy működne.
Az asztali verzióhoz hasonlóan lehetőségünk lenne fényképeink rendezésére, szerkesztésére és megtekintésére. Az iPad 2-vel pedig rendelkeznek a megfelelő hardverrel, amely az erőforrás igényeket ki is tudja szolgálni.

Most már csak az a kérdés, hogy a cupertinoi cég, a többi szoftvere után (iMovie, Pages, Keynote, Numbers, GarageBand) ezt is kiadja e.

Amennyiben igen, biztos sok fotós eszközévé válhat munkájuk helyszíni, gyors ellenőrzésére. Persze csak, ha nem lesz benne az iMovie-hoz hasonló korlátozás a forrást illetően.

ApertureAperture szabadalom érintőképernyős eszközökre.

 

Aperture for iPadAperture szabadalom, kicsit részletesebben.


Címkék:   Apple   szabadalom   Aperture   iPad 2   iMovie   Pages   Numbers   Keynote   GarageBand  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu