Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Ajándék switch négy IP-kamera vásárlásakor

Ajándék switch négy IP-kamera vásárlásakor

Bármikor hasznos lehet szeretteink, értékeink védelme, de különösen előtérbe kerülhet nyáron, amikor talán többet vagyunk távol tőlük. Ehhez nyújt segítséget júniusi kameraakciónk, mellyel ajándékba kapsz egy ideális otthoni, PoE-s (azaz a kamera áramellátását is az ethernet-kábelen biztosító) gigabites switchet, ha négy tetszőleges Hikvision IP-kamerát vásárolsz.

Mindössze annyi a teendőd, hogy a kosaradba teszel négy, bármilyen típusú Hikvision IP-kamerát webshopunkban, melléjük teszed a Tenda TEG1009P switchet, – de akár bármi további kamerás kiegészítőt vagy egyéb terméket is vásárolhatsz egyúttal – és a rendelés elküldésekor a kuponkód helyére beírod ezt: HIKV4POE.

E kód használatakor ajándékká (0 Ft) válik a kosárban lévő switch, amely 9 darab gigabites porttal rendelkezik. E 9 portból az első 4 PoE-képes, ami lehetővé teszi, hogy ugyanazon az Ethernet kábelen, amelyen a kommunikáció zajlik, tápellátást is kapjon az eszköz (kamera, Access Point, VOIP telefon, stb.), ezért a telepítés helyén nincs szükség külön tápegységre vagy hálózati aljzatra, esetleg további kábelezésre. További részletek a fenti linken, valamint a kamerák tulajdonságairól is pontosan informálódhatsz azok adatlapján. Valamennyi Hikvision kameránk teljesen kompatibilis a Synology NAS-okon és az NVR216-on futó Surveillance Station alkalmazással!

Az akció június végéig, azaz június 30. éjfélig tart, vagy a készlet erejéig.

Védd értékeidet úgy, hogy közben a vásárlással is jól jársz!


Címkék:   Hikvision   megfigyelés   Tenda   akció   NVR216   Synology  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu