Szerző: Vendég » 2008.11.07. 16:58
Sziasztok!
Popcorn vásárlás elõtt állok, és gondoltam ideje lenne a regi stereo rendszerem is lecserélni otthon, fõleg hogy már nincs is analóg stereo forrásom egyáltalán. Jelenleg van egy xbox360 -am, egy UPC Digital HD beltérim, és jön a popcorn...
Naívan azt gondoltam, hogy bemegyek az elsõ utamba kerülõ nagyáruházba, és veszek egy belépõ szintû házimozi erõsítõt. A specifikációkat megnézve elégedetten konstatáltam hogy szinte mindegyiken van már HDMI bemenet. Vétel elõtt egy órával világosított fel egy ismerõs hogy dobjak csak rá nyugodtan még 80-100eFt -t, ha olyat akarok venni ami a HDMI -n a hangjelet is fel tudja dolgozni. Na pufff, pofáraesés, de gondolom nektek ez itt nem újdonság :)
Viszont valamit csak kéne venni, az igényeim meg nem túlzottan nagyok, szóval egy 5.1 -es szolidabb árú házimozi erõsítõ kéne nekem, amin van legalább 3db digitális koaxiális bemenet. Tudtok ajánlani valamit? Esetleg ha opcionálisan rendelkezik ezzel a "félmegoldás" HDMI -vel is, az sem lenne baj, legalább a képjeleket tudnám valamiben közösíteni, ugyanis a TV -men 2db bemenet van csak, nekem meg három HDMI eszközöm lesz.
Elõre is köszi!