Szerző: redblek » 2017.03.13. 14:17
Sziasztok,
dilemmában vagyok: van egy 7 db HIKVISION 2megapixeles kamerákból álló megfigyelőrendszer, amit jelenleg egy HIKVISION NVR szolgál ki. Ez utóbbit szeretném leváltani, mert nem vagyok megelégedve a videóformátummal: valami értelmezhetetlen saját formátumban rögzít, aminek mp4 ugyan a kiterjesztése, de használhatatlan teljesen, az egész admin rendszer ilyen kínai fapados.
Synology termékekkel már jó tapasztalatom van, ezért errefelé mozdulnék.
Két konstrukciót néztem ki: az egyik, hogy a direkt videómegfigyelésre szánt NVR216-ot választom. Ehhez ugye van alapból 4 kameralicenc, de nekem még kellene mellé vennem egy 4-es licencpakkot (így érné meg), hogy a maradék 3 kamerát és rá tudjam kötni. Ez így elég drága.
A másik megoldás, hogy egy sima DS216j-t veszek, és telepítem a Surveillance Stationt. Mivel azonban ez alapból csak 2 kamerát enged, mellé újabb 5 licencet kell vennem, de még így is jobban járok jelentősen, mint az előző megoldás esetén.
Szíves véleményeteket várom, hogy melyik a jobb megoldás. Hardveresen elég-e a DS216j? Miben tud többet az NVR216, ami miatt megérné azt választani?
Köszönöm,
Attila