locdatar írta:Valóban felesleges a gigabit, de manapság jobbára csak olyan routereket kapni és nem gondoltam vásárlásnál hogy ebből baj lehet...
Nem, ebből nem lehet baj. Ahogy írtam, mindkettővel működnie kell. Az a kompatibilitási lista csak arról szól, hogy GIGABITES módban nem minden routerrel működik. De ha a lejátszón 100 Mbit van beállítva (és ez elég a Blu-ray lejátszáshoz is), vagy automata mód, akkor lényegtelen a router, mennie kell. Akkor lenne érdekes a gigabites kérdés, ha hálózaton másolgatni akarnál a lejátszó lemeze és a számítógéped között, de hálózati lejátszás tekintetében nem kell gigabit. A lényeg: bármilyen a routered, működnie kell a lejátszásnak. Ha nem így van, akkor kábel, csatlakozó vagy Popcorn probléma. Szerintem.
Tévéből már plazmát max. használtan lehet csak kapni sajnos. Annyi félét nem láttunk, hogy mi bátran adnánk tanácsot, milyet vegyen valaki, de hamarosan írunk egy cikket arról, mi milyen szempontok alapján választanánk, különös tekintettel a 4K-őrületre. Remélem az ad némi támpontot, ha egyébként hiszel általában nekünk