Sziasztok!
Jelenleg egy Synology Ds212+, valamint egy popbox v8-ból áll az otthoni "rendszerem", de a popbox idegesítő hibái miatt (lassú fájlböngésző, random fagyások, stb.) azon kaptam magam, hogy szívesebben hallgatok zenét az iPhoneomról, semhogy a popboxszal küszködjek... Ezért gondoltam arra, hogy ideje lenne valami komolyabbra cserélnem a popboxot.
Olvastam, hogy a NAS-om képes UPnP/DLNA médiaszerverként működni, így ha pl. UPnP-s TV-m lenne, akkor médialejátszó nélkül tudnék filmeket streamelni a NAS-ról. Nos ez az amit nem akarok, mert TV nélkül is akarnék zenét hallgatni, így arra gondoltam, hogy a megfelelő eszköz egy UPnP média renderer lenne, aminek az egyik végébe bedugnám az ethernet-kábelt, a másik végéből pedig menne a HDMI és az 3.5mm/SPDIF a Tv/HiFi felé. Ennek az eszköznek a megtalálásában kérném a fórumozók segítségét

Az ideális az lenne, ha:
- nem lenne benne felesleges merevlemez; a NAS lenne az egyetlen háttértár
- jukebox-jelleggel lehetne böngészni TV-ről és iPadről egyaránt
- támogatná a FLAC-formátumot (ez a legfontosabb szempont)
- rendelkezne digitális hangkimenettel
- esetleg támogatná az Apple-féle AirPlay-t (kevésbé fontos)
Ár tekintetében bármire kapható vagyok az ésszerűség határain belül (~200.000 huf).
Mit gondoltok, létezik ilyen eszköz a fenti paramétereket leginkább megközelítve?