• Főoldal
  • Hírek
  • Webshop
  • Fórum
  • Tudástár
  • Apróhirdetés
  • Márkáink
  • Kapcsolat
  • EN
Lejátszó.hu - Tudod, mivel szórakozzál...
  • WiiM Mini

Hi-Fi hálózati zenelejátszó

- 24 bites ESS Sabre ES9023 prémium sztereó DAC
    - Natív 24-bit/192 kHz adatfeldolgozás, optikai kimenet
    - DLNA és AirPlay (2), szünetmentes lejátszással
    - Spotify, Tidal, Deezer, Amazon Music, stb. online zeneszolgáltatások
    - 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi 2,4/5 GHz, Bluetooth v5.2
    - Okosotthon-kompatibilitás

• S50 Pro+

Hi-Fi hálózati zenelejátszó

- ESS Sabre 9023 prémium DAC a minőségi hangzásért
    - Lejátszás DLNA-szerverről és USB-s háttértárról
    - Spotify, Tidal, Deezer, Amazon Music prémium szolgáltatások, webrádiók
    - Bluetooth aptX támogatása közvetlen streameléshez
    - Multiroom működés más gyártók Linkplay platformos lejátszóival is

• Dune HD Ulta Vision 4K

Ultra Vision 4K high-end médialejátszó

HDR10, HDR10+, Dolby Vision

ESS Sabre ES9038PRO sztereo DAC

XLR szimmetrikus hangkimenet

Akár DSD512-es fájlok natív dekódolása

High-end alkatrészek

• Goovis Young

Goovis Young headset USB-C kimenetén HDMI-jelet
    is továbbító mobilokhoz, tabletekhez!

Merülj el saját virtuális világodban akár otthon, akár utazáskor,
    akár egy parkban is!

– Két darab fullHD-s Sony OLED panel
    – 20 méteres képátlójú virtuális vászon látványa kb. 21 méterről nézve
    – Állítható dioptriakorrekció szemüvegesek számára
    – Állítható szemtávolság és többféle kiegészítő

• Goovis Pro

Goovis Pro headset a valódi házimozi-élményt
    keresők és gamerek számára!

– Két darab fullHD-s Sony OLED panel
    – 20 méteres képátlójú virtuális vászon látványa kb. 21 méterről nézve
    – Állítható dioptriakorrekció szemüvegesek számára
    – Állítható szemtávolság és többféle kiegészítő
    – Blu-ray 3D (packed frame) megjelenítése zéró áthallással
    – HDMI-bemenet

• REVO SuperTone zenelejátszó

2.1-es aktív hangfal

Bluetooth aptX™

Optikai hangbemenet

Retró dizájn

Valódi fa készülékház

Ezüst és fekete előlappal is

• REVO SuperConnect zenelejátszó

Díjnyertes zenelejátszó Skóciából

Minőségi kivitel és hangzás

Spotify, webrádiók, multiroom funkciók

Optikai kimenet külső erősítőhöz

• REVO SuperSystem zenelejátszó

Díjnyertes zenelejátszó Skóciából

Minőségi kivitel és hangzás

Spotify, webrádiók, multiroom funkciók

USB-bemenet, 2.1 hangrendszer

• Távvezérlés.hu: az okosotthon portál

Mindent az okos otthonról!

» Vásárlási tudnivalók
Kosár megtekintése »
Főoldal » Fórum
  • GyIK
  • Belépés

Új médialejátszók...

"Mit, melyiket, és miért pont azt vegyem...?"
Rendszeresen visszatérő kérdések, amelyekre itt igyekszünk válasz adni Neked.
Fórum szabályok
Kérjük itt csak azzal kapcsolatosan kérdezz, amit még nem vettél meg, de gondolkozol rajta, és így nem tudsz választani, nem tudod melyik lenne a legmegfelelőbb számodra!
Hozzászólás küldése
21 hozzászólás • Oldal: 1 / 3 • 1, 2, 3
  • Hozzászólás az előzmény idézésével

Új médialejátszók...

HozzászólásSzerző: tomcraft29 » 2012.09.26. 20:13

Sziasztok

Új médialejátszókat nézegettem a piacon, mikor egy érdekes dologra leltem! Egy eddig kevésbé ismert cuccot (Mo.-n, Mede8er) adott egy cég (NEON) az egyik oldalnak tesztelésre. A cikk végén eset ez csak le számomra, hogy NEON vs Realtek!!!! Megtört a jég??!! Egy világ omlott bennem össze... Hol van már az örök Sigma szerelem??? :shock:

T.
tomcraft29

Vissza a tetejére

Re: Új médialejátszók...

HozzászólásSzerző: OZs » 2012.09.27. 12:24

:)
Lejátszó.hu vs. Realtek inkább... De sem a cégünk, sem a Lejátszó.hu nem forgalmaz jelenleg Realtek-es lejátszót, ugye. Azt azonban tartsuk szem előtt, hogy nem mi vagyunk egy gyártóért, hanem ő van értünk. Ha egyszer pl. a Sigma rosszabb terméket fog gyártani, mint pl. a Realtek, csak azért nem fogunk a Sigma mellett állni, mert régen ő volt a jobb (de a VXP miatt most méginkább ő a jobb). Nem vakon imádjuk, csak szeretjük azt, amelyik a jobb. Lám, a Realtek hamarabb volt képes pl. 3D-s chipet csinálni. Erre nem kezdhetem el magyarázni, hogy nem is kell az embereknek a 3D, csak azért, mert nincs olyan Sigma-s chip (már van szerencsére).
Egyébként van még legalább két másik gyártótól is termék nálunk, amit nem fogunk forgalmazni, de szívesen adunk tesztelni bárkinek. Ezzel nem azt mondom, hogy a Mede8er-rel is ez a helyzet, de nem biztos, hogy pl. a Lejátszó.hu-n valaha is kapható lesz. Meglátjuk. Jelenleg még az sem tiszta, hogy az új 3D Relatek chip képes-e 23,967 Hz-es kimenetet produkálni, amit egyik korábbi sem tudott... De örülök, hogy követed az eseményeket, és ennyire képben vagy az újdonságok terén, reméljük mi is elmondhatjuk ezt magunkról.
Lejátszó.hu fórum adminisztrátor
OZs

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: tomcraft29 » 2012.09.27. 16:06

OZS köszönöm a teljesen korrekt választ. Örülök, hogy Ti is nyitott szemmel jártok a világban!
Hajrá Neon és hajrá Sigma! :lol:
tomcraft29

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vendég » 2012.11.07. 22:34

Sziasztok!

Régebben vettem itt egy TViX 6500A típusú lejátszót. Tulajdonképpen nincs vele semmi gond azóta is jól megy. Egyetlen aprócska talán mégis. Ez pedig csak annyi, hogy a 3D-s side by side mkv-t nem nagyon akarja lejátszani, pontosabban a lejátszás alatt, mert elindul lefagy. Ez normális vagy van rá valamilyen használható firmware?
Egyáltalán van olyan médialejátszó ami tudja az ilyen 3D-s mkv-kat, mert akkor a következő lehet inkább már olyan lenne?

Előre is köszi
p
Vendég

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: OZs » 2012.11.08. 10:24

Ott valami más gond van. A lejátszónak fogalma sincs arról, hogy side-by-side, vagy éppen top-bottom 3D-s film megy rajta. Mivel pontosan ugyanolyan fullHD-s képkockákból küld ki pl. 24-et másodpercenként. Honnan is tudná, hogy a képen mi van? Tehát valami más baja van az adott MKV konténerrel. A jelenleg kapható összes lejátszónk ezért természetesen gond nélkül játsza le az ilyeneket, a Mede8er pedig már a Bul-ray 3D-vel is boldogul.
OZs

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: zazie66 » 2012.11.10. 22:11

Szia Zsolt!

Egy Popbox V8 boldog tulajdonosaként (DS410) egy másik helységbe gondolkodom egy új médialejátszó vásárlásán, mert a WDTV live-om gyakran eldobálja a hálózatot (meg családon belül tovább tudom adni), meg ott 3D-s tv van és így kihasználhatnám a 3D-s képességeit. Az új RealTek-es modell érdekesnek látszik, mit várhatunk a Sigma-s modellektől, illetve mikor jönnek ki? Szívem szerint beleszállnék a Mede8er-be, viszont nyilván jobban látod, mi várható, ezért kérdezem a véleményed.

Köszönettel

Piller Gábor
zazie66

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: OZs » 2012.11.12. 12:28

zazie66 írta:...meg családon belül tovább tudom adni...

Valakire haragszol a rokonok közül? :lol:
A Popcorn A-400 a héten már rendelhető lesz, raktáron kb. 3 héten belül. Ára 80–90 ezer Ft között valahol. Részletesen a PopcornHOur.hu oldalunkon írtunk róla. Dune HD Base 3D (lásd DuneHD.hu) állítólag 1–2 héten belül rendelhető lesz számunkra a gyártótól, de majd akkor hiszem, ha itt lesz. Mede8er-ből lesz egy olcsóbb verzió, amibe nem lehet merevlemezt tenni, az 50 ezer alatt lesz, Neked ideális, hiszen NAS-ról mozizol. November 20-tól várható kb.
OZs

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vendég » 2012.11.12. 21:39

Én is váltanék már Dune HD TV 301-ről egy 3D-s lejátszóra. Gondolkodtam az új Realtek csodán, de ha tudni valamit az új Dune TV sorozatról, amik már 3D-sek, akkor inkább megvárnám azokat.
Vendég

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: zazie66 » 2012.11.13. 00:01

:twisted: Hát, az úttörő ahol tud segít... :lol:

Megvettem a Mede8er-t nagyon új világ és kézreáll szinte minden. Nekem még a formája is tetszik. Egy 2 TB-s vinyóval is megfejeltem, mert, ha vhová elmegyek, akkor vihetem a kis ufo-mat a kedvenc filmjeimmel. Eddig nagyon pozitív, viszont 3D-s filmet még nem szereztem hozzá, így azt az élményt későbbre tartogatom. Azért választottam ezt a modellt, mert abszolút bízom az ítéletetekben, eddig sem a Synology DS410, sem a Venice, sem a Popbox V8 nem okozott csalódást, így, ha a Mede8er-re azt írtátok, hogy érdemes rápróbálni, akkor én némi előtanulmány után megtettem. Egyébként így minden feature-t a megfelelő helyen használok: Popbox leszedi a feliratot és a borítókat, NAS tárolja és mindenki hozzájuk fér...

Köszönettel és tovább a hírlevéllel

Gábor

OZs írta:
zazie66 írta:...meg családon belül tovább tudom adni...

Valakire haragszol a rokonok közül? :lol:
A Popcorn A-400 a héten már rendelhető lesz, raktáron kb. 3 héten belül. Ára 80–90 ezer Ft között valahol. Részletesen a PopcornHOur.hu oldalunkon írtunk róla. Dune HD Base 3D (lásd DuneHD.hu) állítólag 1–2 héten belül rendelhető lesz számunkra a gyártótól, de majd akkor hiszem, ha itt lesz. Mede8er-ből lesz egy olcsóbb verzió, amibe nem lehet merevlemezt tenni, az 50 ezer alatt lesz, Neked ideális, hiszen NAS-ról mozizol. November 20-tól várható kb.
zazie66

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: OZs » 2012.11.13. 11:09

CSTomi írta:Én is váltanék már Dune HD TV 301-ről egy 3D-s lejátszóra. Gondolkodtam az új Realtek csodán, de ha tudni valamit az új Dune TV sorozatról, amik már 3D-sek, akkor inkább megvárnám azokat.

Állítólag 1–2 héten belül érkezhet a Base 3D. Azért vagyok bizonytalan, mert az aktuális modelleket is szinte lehetetlen rendelni tőlük, nem válaszolnak a konkrét megrendelésekre sem, ha érkezik ár, akkor a fele van kb. benne abból, amit kértünk és fizettünk, jelenleg úgy működik a Dune HD cég, mint valami induló, kezdő cég, ahol 2 ember dolgozik mindössze :(
OZs

Vissza a tetejére

Következő

Hozzászólás küldése
21 hozzászólás • Oldal: 1 / 3 • 1, 2, 3

Vissza: Vásárlás előtt állók kérdései

• Fórum kezdőlap
  • A csapat • Fórum sütik törlése • Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Nem vagy bejelentkezve.