tozoli írta:Vásárlás előtt állok, de néhány kérdésre választ szeretnék kapni...
Mivel még sosem láttunk Pro 4K II-t élőben (ma kell megérkeznie az első szállítmánynak az országba), így csak az előd tulajdonságait tudom biztosan mondani.
Nem volt állítható a kijelző fényere. Merevlemez nem mehet a készülékbe, nincs is benne hely ehhez, nem írtunk ilyet szerintem sehol. Kívülről csatlakoztatható hozzá USB-n vagy SATA-n. De ha hálózatról játszunk le, akkor felesleges ugye. Digitalizálni 1080p-ben fog, kb. semmi nem állítható ezzel kapcsolatosan, így ez nem egy valóan használható funkció, csak a Realtek gyári programja van hozzá, a Dune semmit nem tud ehhez hozzátenni vagy belenyúlni. Nem tudok korlátozásról, amíg a háttértáron van hely, addig rögzít szerintem. Minden Dune-höz van HDMI-kábel, olyan ami a kimenetéhez kell. Tehát a Pro 4K II esetében 2.0b, ahogy az
adatlapján a részletes leírásban ez látható is. Nincs ventilátor a kompakt Dune-ökben, csak a Max 4K-tól felfelé, tehát nincs semmi hangja se készenlétben, se működés közben.
CEC volt eddig, de hogy mennyire működik egy adott TV-vel, az zsákbamacska. De mivel elég sok speciális lejátszásvezérlő funkció van, azt gondolom nem érdemes ás távvezérlőt használni, mint a sajátját. A sajátja viszont tanítható, tehát azzal lehet a TV-t is irányítani (bár filmnézés közben ezt általában nem kell).