Szerző: OZs » 2014.03.19. 14:40
1. A Mede8er-nél még nem jelent meg Androidra a tabletes app, kb. 2 hét még. Viszont fizetős, miközben a Popconrnnál ingyenes. Viszont a Mede8er alkalmazása telefonon is megy, a Popcorné viszont csak a nagyfelbontású telefonokon és iPad-en működik, iPhone-on, 1000 pixel alatti androidos mobilokon nem. A Popcorn jukebox dinamikus, lehet benne szűrni pl. rendezőre, színészre is, a Mede8er-nél csak műfajra, évszámra, és a filmleírás nem lehet akár milyen hosszú, mert rá van „égetve” a háttérképre, míg a Popcornnál scrollozható, szöveg. Nekem a Popcorné jobban tetszik. A képernyőn megjelenp jukebox is testre szabhatóbb a Popcorn esetében, ráadásul a fotókkal is működik.
2. Mindkettőre igaz, a Mede8er gyorsabb a lejátszás vezérlése (pl. ugrások, hangsávváltás) során. És tud 3D-t, ami akkor is jó, ha csak 2D-s a TV, mert 3D ISO-t is lejátszik 2D-ben.
3. Ahogy fentebb írtam, a Popcorné ingyenes, és nekem szimpatikusabb. Videókat találsz róluk a neten, akár a mi Popcorn és Mede8er YouTube csatornánkon is.