aspius írta:...Seagate IronWolf 12 TB (ST12000VN0008) vagy a WD Red Plus 12 TB (WD120EFBX) között hezitálok...
OZs írta:aspius írta:...Seagate IronWolf 12 TB (ST12000VN0008) vagy a WD Red Plus 12 TB (WD120EFBX) között hezitálok...
Amelyik Neked szimpatikusabb, mi semmi érdemleges különbségről nem tudunk, mindkettő szerepel a Synology kompatibilitási listáján. Régebben a Seagate gyártói weboldalán is le lehetett jelenteni a meghibásodást, és ingyen elvitte, majd cserélte a gyártó Magyarországon is. Nem tudom, ez még működik-e, de ha igen, akkor ezért talán azt választanám. Ha már nincs ilyen, akkor az olcsóbbat.
aspius írta:..Már én is néztem de a harmadik féltől származóra nem hoz fel semmit, marad ugyan úgy a synology opción a legördülő menüben.
OZs írta:aspius írta:..Már én is néztem de a harmadik féltől származóra nem hoz fel semmit, marad ugyan úgy a synology opción a legördülő menüben.
Nekem felhozta, ott néztem meg mindkettőt. Esetleg másik böngészőben próbáld!
aspius írta:...a gépemen firefox meg az edge van azokon egyiken sem működik, viszont a telefonomon meg tudom nézni.