Szerző: OZs » 2007.12.16. 14:48
válasz Rocky hozzászólására:
Szia!
Természetesen, nem forgalmazhatunk minden típust, hiszen nincs kapacitásunk annyiféle forrásból rendelni, kapcsolatokat kiépíteni. Másrészrõl vannak lejátszók, amiket meggyõzõdésünk alapján nem fogunk sosem árulni, mert pl. tele vannak hibával, vagy a gyártó nem törõdik a felhasználók gondjaival.
Az Mvix 760HD az utóbbi miatt nincs nálunk. Kb. 31.000 Ft+áfa áron (szállítási költséggel együtt) tudnánk rendelni belõle, annak idején meg is csináltam már az adatlapját. Amikor azonban ennek kapcsán elkezdtem utánaolvasni pl. az amerikai http://www.mvixusa.com oldal fórumán, hogyan is vélekednek a tulajdonosok, nyilvánvalóvá vált, hogy komoly hiba lenne megadni a lehetõséget a magyar vevõknek, hogy általunk ilyenhez juthassanak...
Számtalan idegesítõ hiba, nulla támogatás a gyártótól, csak ígéretek, NDAS funkció, amely olyan lassú, mint az USB1, elkeseredett vevõk. Élõben sosem próbáltuk a lejátszót, ezt hozzá kell tennem, de amit az amerikai fórumon láttam, az el is vette a kedvemet tõle. Annyi más ismert márka és készülék van, és a legtöbbhöz gyártói kapcsolatunk, butaság lenne egy ilyen noname cuccal erõlködnünk.