Goovis Young headset USB-C kimenetén HDMI-jelet is továbbító mobilokhoz, tabletekhez!
Merülj el saját virtuális világodban akár otthon, akár utazáskor, akár egy parkban is!
– Két darab fullHD-s Sony OLED panel – 20 méteres képátlójú virtuális vászon látványa kb. 21 méterről nézve – Állítható dioptriakorrekció szemüvegesek számára – Állítható szemtávolság és többféle kiegészítő
Goovis Pro headset a valódi házimozi-élményt keresők és gamerek számára!
– Két darab fullHD-s Sony OLED panel – 20 méteres képátlójú virtuális vászon látványa kb. 21 méterről nézve – Állítható dioptriakorrekció szemüvegesek számára – Állítható szemtávolság és többféle kiegészítő – Blu-ray 3D (packed frame) megjelenítése zéró áthallással – HDMI-bemenet
Sziasztok. Tudom régi a cucc (sztem 2008 óta használom) de én még mindig ezt nyúzom mert szeretem nincs vele bajom. Csak egy. Szeretném a filmeket a pc-ről nézni. sehogy nem sikerül beállítanom. Letöltöttem a tvix net share progit. szépen fut a PC-n de a tvix nem akarja látni. A tvix-en próbáltam már a szervernél mindent beállítani: a PC nevét a könyvtár nevét mindent. De sehogy nem akarja az igazságot. Ha valaki tud segítsen Köszi
Milyen szervernél? NFS megosztáshoz kell csatlakozni. Azt hiszem valami 5 ilyet definiálhatsz. Beírod a PC IP-címét, és kb. ennyi. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy az újabb Windows-on nem fut a régi Netshare program rendesen. ITT egy ingyenes, próbáld ki ezzel!
A twix beállításánál van egy szerver név azt próbálgattam állítgatni és persze a ip címet írtam be. Megpróbálom ezt is hátha megy. A pc-n fut rendesen a progi
Küldj képernyőfotót arról, ahol beállítanád. Mert szerver nevet tuti nem kell megadni, csak IP-címet lehet a hálózati megosztásoknál. Illetve értem, hogy fut a Netshare, de azt honnan tudod, hogy tényleg felteszi a hálózatra NFS-en a mappákat? Más NFS-kilenssel ki tudtad próbálni, és ez látja?
Az lehet a gond, hogy a TViX csak a tvixhd1, tvixhd2, stb. néven elérhető megosztásokat látja. Ilyet a FreeNFS nem tud. Meg kellene nézni a kézikönyvében, hogy tényleg így van-e, mert akkor nem fog mással menni, csak a saját programjával.
OZs írta:Az lehet a gond, hogy a TViX csak a tvixhd1, tvixhd2, stb. néven elérhető megosztásokat látja. Ilyet a FreeNFS nem tud. Meg kellene nézni a kézikönyvében, hogy tényleg így van-e, mert akkor nem fog mással menni, csak a saját programjával.